3.2 C
Vaslui
26-nov.-2022

AMBITII PENTRU RETUR

- Advertisement -

Handbal

OPTIMIST… Tiberiu Moldovanu, unul dintre cei mai promitãtori handbalisti din lotul lui HC Vaslui se aratã multumit de prima parte a campionatului si sperã ca returul sã aducã mult mai multe victorii, care sã ducã Vasluiul la barajul de promovare în prima ligã. Interul stânga a fost convocat în acest an la echipa de tineret a României, echipã pregãtitã de vasluianul Leonard Bibirig.

HC Vaslui a încheiat turul Diviziei A pe locul patru, la doar trei puncte de locul doi, cel care asigurã calificarea la baraj. La final de an, handbalistii vasluieni cred cã singura dezamãgire a primei pãrti a fost egalul de la Vaslui cu HC Alexandria. Tiberiu Moldovanu, interul stânga al Vasluiul sperã ca rezultatul negativ împotriva Alexandriei sã nu ne coste scump în partea a doua a sezonului. „Sunt foarte multumit de ce am realizat în turul acesta de campionat, dar în acelasi timp pot sã spun cã sunt foarte dezamãgit de rezultatul pe care l-am obtinut în meciul de acasã cu Alexandria care în retur ar putea sã ne coste scump. Doi ani la rând am fost foarte aproape de a promova în Liga Nationalã, iar anul acesta va fi foarte greu, dar nu imposibil. Cert este cã în retur vom avea foarte mult de muncã deoarece ne asteaptã un retur destul de greu”, a declarat Tiberiu Moldovanu. De asemenea, Moldovanu considerã cã HC Vaslui poate prinde locul doi, mai ales cã meciurile decisive se vor disputa pe teren propriu. „Important este cã majoritatea meciurile importante cu Steaua, Interhandball si Cãlãrasi vor fi acasã si pentru asta trebuie sã le câstigãm. Cu o pregãtire bunã si seriozitate maximã dupã pãrerea mea totul va iesi asa cum ne dorim”,

„Sãrbãtori fericite tuturor”

Interul Vasluiului sperã de la 2012 un retur de sezon în care HC Vaslui sã obtinã cât mai multe victorii. „De la noul an imi doresc sã fim sãnãtosi cu totii deoarece asta este cel mai importat, iar pe plan profesional imi doresc ca împreunã cu echipa sa reusim sã obtinem cât mai multe victorii. Vreau sã le urez tuturor sãrbãtori fericite si un an plin de impliniri!”, a adãugat Moldovanu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.