3.9 C
Vaslui
31-mart.-2023

Ambulanţă cu semnale acustice şi luminoase, ignorată de un bătrân. Carambol pe un drum din Neamţ

- Advertisement -

Un carambol pe un drum din Neamţ a avut loc după ce un bătrân a ignorat o ambulanţă cu semnale acustice şi luminoase în funcţiune, accidentul soldându-se cu avarierea a trei autovehicule. Şoferul vinovat a fost aspru sancţionat de poliţişti.

Astăzi, 30 ianuarie, în jurul orei 14.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, la Dumbrava Roşie. Din primele cercetări efectuate a reieşit că, în timp ce un şofer, de 61 de ani, din Bacău, conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei ambulanţe.

La volanul autosanitarei era un bărbat de 58 de ani, care circula cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune deoarece se deplasa la o urgenţă medicală. Accidentul s-a petrecut într-o intersecţie dintre localităţile Mărgineni spre Roznov, o zonă în care traficul nu este prea intens.

„În urma impactului, ambulanţa a fost proiectată într-un alt autoturism, care era oprit în intersecţie. În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto, din judeţul Bacău, a fost sancţionat cu amendă în sumă de 1.305 lei, fiindu-i reţinut permisul“, a transmis Poliţia Neamţ…https://adevarul.ro/stiri-locale/piatra-neamt/ambulanta-cu-semnale-acustice-si-luminoase-2238469.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.