spot_img
25.5 C
Vaslui
18-iul.-2024
spot_img

Ambulanta SMURD Bârlad, atacatã de o gascã de betivi

- Advertisement -

IDIOTI In noaptea de 9/10 octombrie, echipajul S.M.U.R.D. din cadrul Detasamentului de Pompieri Bârlad, a fost implicat într-un eveniment neobisnuit, ce putea avea urmãri tragice. A fost atacat de un grup de tineri aflati în stare de ebrietate, cu o sticlã de bere, care a spart geamul masinii si l-a rãnit pe sofer. Politia Bârlad face cercetãri pentru a identifica grupul de petrecãreti care se distreazã aruncând cu sticle în masinile care trec pe drumul national Bârlad-Bacãu, acesta nefiind singurul incident de acest fel.

Conform lt. Alina Poianã, purtãtorul de cuvânt al ISU Vaslui, paramedicii bârlãdeni se aflau în misiune, cu semnalele acustice si luminoase în functiune, si transportau cãtre spitalul din Bârlad un pacient. În zona Bariera Puiesti, la intrarea în municipiul Bârlad, ambulanta a fost lovitã de un obiect (o sticlã de bere de 0,5 l – n.r.), aruncatã de o persoanã care se afla într-un grup, lângã partea carosabilã. Sticla a spart geamul din dreapta fatã al ambulantei, a pãtruns în cabinã, asistentul din masinã s-a ferit si sticla a lovit soferul în zona capului. Din fericire, rãnile provocate nu au fost grave, iar experienta si reactia corectã a soferului au salvat atât pacientul, cât si colegii de echipaj. „Paramedicii au anuntat evenimentul prin intermediul numãrului unic pentru apel de urgentã 112 si imediat s-au deplasat la fata locului echipaje ale politiei si un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulantã care a preluat pacientul si echipaje ale politiei. Cu sprijinul unui participant la trafic, paramedicii au reusit sã îl prindã pe unul dintre membrii grupului, care a fost predat politiei. Organele abilitate au demarat cercetãri pentru a stabili cu exactitate circumstantele în care s-a produs evenimentul. În acest moment, ambulanta este scoasã din interventie, fapt ce afecteazã activitatea de acordare a primului ajutor medical de urgentã în zonã.”, a mai spus Alina Poianã.

Politia a început ancheta

Politistii bârlãdeni au demarat imediat ancheta la fata locului si, cu ajutorul unui cetãtean care stationa la locul incidentului cu masina personalã, s-a reusit identificarea unui tânãr, de 26 de ani, Florin B., din Bârlad, care a fost depistat de politisti în imediata apropiere a locului unde s-a produs incidentul, având o ladã cu sticle de bere în mânã, exact ca si cea care fusese aruncatã, iar din ladã se pare cã lipsea o sticlã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.