spot_img
19.5 C
Vaslui
22-iun.-2024
spot_img

Ambulanța Tecuci, clădire veche de 70 de ani, modernizată și consolidată. Va avea panouri solare şi fotovoltaice

- Advertisement -

Sediul în care funcționează Serviciul de Ambulanță Tecuci, clădire veche de 70 de ani, va fi modernizată și consolidată. Proiectul prevede soluţii inovatoare, cum este sistemul inteligent de management energetic, astfel încât să fie redus consumul de energie.

Consiliul Județean Galați a semnat marți, 9 aprilie 2024, contractul de finanţare pentru o investiţie extrem de importantă la Tecuci, prin care va fi transformată actuala clădire a Ambulanţei Tecuci, veche de aproape 70 de ani, într-un spaţiu modern.

„Clădirea are nevoie de ample lucrări de consolidare, de aceea vom interveni atât la nivelul fundaţiei, cu centuri de beton, cât şi la nivelul stâlpilor şi a grinzilor. Cei aproape 40 de salvatori care muncesc acolo, merită acest lucru.  Apoi, vom pune un acoperiş nou, vom schimba toată tâmplăria şi vom reface instalaţiile electrice, termice şi sanitare. În plus, vom monta panouri solare şi fotovoltaice”, a transmis Costel Fotea, președintele CJ Galați…https://adevarul.ro/stiri-locale/galati/ambulanta-tecuci-cladire-veche-de-70-de-ani-2353369.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.