spot_img
30.8 C
Vaslui
23-iul.-2024
spot_img

Ambulanta Vaslui a avut de lucru în noaptea de Înviere: agresiuni, alcoolici si douã tentative de suicid!

- Advertisement -

Serviciul Judetean de Ambulantã (SJA) Vaslui, prin toate sectiile sale, a avut de lucru intens în noaptea de Înviere. În total, 55 de solicitãri au venit din partea cetãtenilor, care au avut nevoie de ajutor. Cinci femei însãrcinate, ajunse la termen, au avut nevoie de Salvare, s-a impus interventia în cazul a sase persoane aflate în comã alcoolicã , au fost si trei situatii de agresiuni fizice, dar si douã tentative de suicid. „Pentru ultimele 24 de ore, în total, au fost 150 de solicitãri, evident, cu mult mai mult decât media zilnicã”, au precizat reprezentatii Serviciului Judetean de Ambulantã (SJA) Vaslui.

Una dintre tentativele de suicid s-a înregistrat în comuna Rosiesti, unde o femeie în vârstã de 45 de ani a încercat sã-si ia viata, înghitind medicamente. Cea de-a doua situatie, aavut loc la Zãpodeni, unde un bãrbat de 56 de ani a bãut, în scop, suicidal hipoclorit de sodiu cu alcool. Cei doi se aflã acum internati la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui, la sectia ATI Reanimare.

La Bârlad si Husi, de Înviere, s-au nãscut trei copii frumosi si perfect sãnãtosi!

La spitalul municipal „Dimitrie Castrian” din Husi au venit pe lme doo copi, în sfânta noapte a Învierii Domnului! Este vorba despre o fetitã si un bãietel. „Ambii copii sunt bine, sunt sãnãtosi, nãscuti în bune conditii si la termen, iar mãmicile sunt, de asemenea, foarte bine, dupã nasteri”, a spus medicul Wassouf Emad, purtãtorul de cuvânt al Spitalului husean. De asemenea, la Maternitatea din Bârlad s-a înregistrat în noaptea de Înviere o singurã nastere, o fetitã de 3,5 kg, prima nastere a unei tinere din localitatea Beresti-judetul Galati. La Compartimentul de Primire Urgentã din cadrul Spitalului de Urgentã Bârlad s-au înregistrat de sâmbãtã pânã astãzi dimineatã 92 de prezentãri, iar în cursul noptii de Înviere doar 16 urgente, cele mai multe fiind cu tineri în stare de ebrietate.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.