3.9 C
Vaslui
05-dec.-2021

Amendă colosală pentru Antena 3 după ce Dan Puric și Dana Budeanu au fost la emisiunile lor

Amendă colosală la Antena 3. Postul a fost sancționat după ce Dan Puric și Dana Budeanu au apărut pe micile ecrane. Ce replici i-au deranjat pe cei de la Consiliul Național al Audiovizualului?

Antena 3, amendă de la CNA după derapajele unor vedete: ce au spus Dan Puric și Dana Budeanu?

Dan Puric atrage o amendă pentru Antena 3, iar ieșirile considerate controversate ale Danei Budeanu au adus o ‘atenționare’ postului. Amebele emisiuni sancționate de Consiliul Național al Audiovizualului au abordat subiecte sensibile precum vaccinarea, valul 4 al crizei sanitare și măsurile luate de autorități în acest context.

Cele zise de celebrul artist au fost sancționate cu 30.000 de lei și au fost criticate dur de specialiști. În privința Danei Budeanu se pare că cei din urmă au fost mai îngăduitori. Cu toate acestea, discursul creatoarei de modă a fost catalogat de Mircea Toma ca fiind: „un delir logic amplu”.

„Ea reuşeşte să se contrazică singură, ceea ce într-un fel atenuează din gravitatea celor spuse. Ideea de a o invita singura pe Dana Budeanu într-o emisiune invită la dezinformare”, după cum a punctat membrul CNA. …https://playtech.ro/stiri/amenda-colosala-pentru-antena-3-dupa-ce-dan-puric-si-dana-budeanu-au-fost-la-emisiunile-lor-403737?utm_source=Adevarul+HP+Desktop&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee
Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here