30.3 C
Vaslui
28-iun.-2022

Amendă de 90.000 de lei pentru construirea unui brad de Crăciun alcătuit din 19.000 de doze de vaccin

Comisarii Gărzii de Mediu i-au amendat cu 90.000 de lei pe organizatorul centrului de vaccinare de la Palatul Copiilor din Bucureşti, care a autorizat construirea unui brad alcătuit din recipiente de vaccin, şi pe operatorul autorizat pentru transportul deşeurilor medicale din acelaşi centru.

Centrul de vaccinare de la Palatul Copiilor fusese deschis în luna martie de către primăria sectorului 4 Bucureşti şi s-a aflat, în luna octombrie, pe lista centrelor din cadrul unui maraton de vaccinare organizat în Bucureşti.

„Am fost sesizați în privința existenței unor construcții din deșeuri medicale, în incinta centrului de vaccinare organizat în interiorul Palatului Copiilor, din sectorul 4 al Bucureștiului, iar echipa de control a GNM a găsit și sancționat mai multe abateri legate de folosirea și transportul deșeurilor medicale de acolo. Cele trei sancțiuni contravenționale au totalizat 90.000 de lei”, a declarat comisarul general al Gărzii Naţionale de Mediu (GNM), Marioara Gătej…https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/amenda-de-90-000-data-de-garda-de-mediu-pentru-construirea-unui-brad-de-craciun-alcatuit-din-19-000-de-doze-de-vaccin-1765365

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here