19.8 C
Vaslui
02-oct.-2022

Amendã usturãtoare pentru cã a aruncat molozul la punctul de colectare a deseurilor menajere!

- Advertisement -

ÎN SFÂRSIT…Un bãrbat din Bârlad nu dã doi bani pe legea de protejare a mediului înconjurãtor, prin care s-a stabilit cã depunerea deseurilor provenite din constructii (moloz) se face doar în punctele special amenjate. A fost prins acum câteva zile de cãtre politistii locali din Bârlad, aruncând dintr-o cãrutã moloz provenit de la o constructie. Bârlãdeanul s-a ales cu 750 de lei amendã si a intrat în „vizorul” oamenilor legii. „Politia Localã Bârlad adreseazã cetãtenilor rugãmintea de a întelege cã punctele de colectare a deseurilor, amenajate în zona blocurilor de locuinte, sunt destinate numai pentru depozitarea deseurilor menajere.
Depozitarea deseurilor provenite din constructii (demolãri, inerte) este interzisã! Din acest motiv, un cetãtean care a încãlcat prevederile HCL 22/2002, a fost sanctionat cu 750 lei amendã. Deseurile provenite din constructii pot fi depozitate pe str. Metalurgiei într-un spatiu amenajat de Primãria Municipiului Bârlad în acest scop”, au transmis cei din Politia Localã Bârlad, un mesaj „dur” pentru cei care încalcã legea. Dar un cetãtean din Bârlad a adresat o întrebare Politiei Locale Bârlad, iar agentii nu au mai avut niciun rãspuns: „Si cu <<scormonitorii>> din containerele cu gunoi menajer, cand se rezolvã? Mai scãpãm de asa-zisii <<lãdari>>?”, a întrebat bârlãdeanul, iar rãspunsul întârzie…

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Au inceput iar tiganii sa umble cu caruta noaptea si iau deseurile gata selectate. Fac o galagie si o dezordine la punctele de depozitare a gunoiului menajer. Cred ca sunt mana in mana cu autoritatile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.