2.6 C
Vaslui
31-ian.-2023

Amendat pentru că a intrat în sediul Poliției din Galați ca la el acasă. Ce s-a întâmplat când a vrut să plece

- Advertisement -

Judecătoria Galați a anulat parțial în 20 ianuarie un proces verbal de contravenție întocmit pe numele unui bărbat, prin care fusese amendat cu 2.000 de lei pentru că a refuzat să se legitimeze la cererea unui polițist. Decizia instanței nu este definitivă.

Actul sancționator a fost întocmit pe 11.10.2022, după ce gălățeanul a intrat în sediul IPJ din Galați ca la el acasă, fără să fie oprit de niciun polițist.

Ulterior, bărbatul a explicat în instanță că a mers la Biroul Veteranilor de Război pentru a efectua o plată la CAR, iar pentru că la intrarea în sediul Poliției nu era nimeni care să îl legitimeze și să îi explice că are nevoie de o legitimație pentru a putea avea acces în clădire, a intrat pur și simplu.

Abia când a ieșit, un polițist a strigat după el că îl amendează dacă nu se legitimează, dar omul a plecat, crezând că este o glumă. Când i s-a cerut să scrie dacă are obiecțiuni la întocmirea procesului verbal de contravenție, gălățeanul le-a spus că nu îl interesează petițiile polițiștilor…https://adevarul.ro/stiri-locale/galati/amendat-pentru-ca-a-intrat-in-sediul-politiei-din-2236823.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.