23.6 C
Vaslui
02-iul.-2022

Ameninţare cu bombă la Curtea de Apel Bacău. Clădirea a fost evacuată, iar zona izolată

Clădirea în care funcţionează instanţele arondate Curţii de Apel Bacău a fost evacuată după ce s-a primit un apel care anunţa că în instituţie ar fi amplasat un dispozitiv exploziv.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie pentru a izola zona, iar echipa pirotehnică a SRI a verificat clădirea.

„În data de 06.04.2022, în jurul orei 11.00, un apel 112 a semnalat existenta unei bombe amplasate în Curtea de Apel Bacău. Având în vedere că instanţele din municipiul Bacău sunt asigurate cu pază de efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, s-a luat măsura ca – împreună cu conducerile instanţelor – să fie evacuate în regim de urgenţă persoanele existente în obiective. S-a solicitat sprijinul I.P.J Bacău, precum şi a echipajelor pirotehnice din cadrul S.R.I care efectuează verificări asupra veridicităţii apelului”, a declarat Lucian Bogdănel, prefectul judeţului Bacău. Alarma s-a dovedit în cele din urmă falsă.

„Activităţile de verificare a apelului anonim s-au încheiat. Sesizarea nu s-a confirmat. Traficul a fost reluat”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Citeste mai mult: adev.ro/r9x3z0

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here