spot_imgspot_img
spot_img
-0.7 C
Vaslui
08-dec.-2023

Amenințare cu bombă la Măciuca, în timpul cununiei religioase. „Nunta lui George Simion este finanțată de ruși”

- Advertisement -

Alerta a fost dată chiar în timpul slujbei pentru Taina căsătoriei liderului AUR, George Simion cu Ilinca, sâmbătă, la prânz, 27 august, în Oveselu – Măciuca, din județul Vâlcea.

Slujba este oficiată de către ÎPS Varsanufie, arhiepiscopul Râmnicului, ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului și un sobor de preoți.

Informația a fost confirmată de către reprezentanții Poliției Județene Vâlcea: „Astăzi, 27 august a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a fost sesizat cu privire la faptul că, în incinta unui eveniment privat, desfășurat în localitatea Măciuca, a fost amplasată o bombă. La fața locului se deplasează polițiștii din Vâlcea și pirotehniștii din cadrul Serviciului Român de Informații, pentru efectuarea de verificări”, a menționat purtătoarea de cuvânt a IPJ, Cătălina Cimpoeru.

La 112 s-a primit un apel din partea unui bărbat care a anunțat că a amplasat o bombă la „nunta anului” de la Măciuca – Vâlcea, pe motiv că liderul AUR ar fi primit bani de la ruși, pentru a-și finanța nunta…https://adevarul.ro/stiri-locale/ramnicu-valcea/amenintare-cu-bomba-la-maciuca-in-timpul-cununiei-2200818.html?utm_campaign=box_deschidere&utm_source=adevarul.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.