UPDATE: Tentativa de suicid s-a terminat! Cetățeanul de etnie rromă a coborât de pe hotel și va primi ce și-a dorit! (FOTO, VIDEO)

UPDATE… Final de „reprezentație” la hotelul „Moldova” din Bârlad, unde un bârlădean de etnie rromă, Gheorghe P., de 38 de ani, angajat la SC CUP SA, s-a suit pe scara de incendiu până sus pe hotel și amenința că se sinucide prin aruncare! Sosirea la fața locului a primarului Dumitru Boroș și a directorului SC CUP, ing. Adrian Bobeică, șeful scandalagiului de pe hotel, l-a mai calmat puțin și, după câteva minute bune de ”negocieri” cu primarul și inginerul Bobeică, Gheorghe s-a coborât de pe hotel. A fost transportat la Spitalul Județean Vaslui, pentru evaluare și, dacă va fi cazul, va fi internat la psihiatrie. La acțiune au participat polițiști, pompieri, jandarmi și doi negociatori de la Serviciul de Acțiuni Speciale al IPJ Vaslui.

Filmul de comedie: Gheorghe nu-și achită datoriile dar știe să forțeze mâna edililor!

Iată ce s-a petrecut de fapt! Gheorghe P. și Romeo L. din Bârlad, ambii locatari ai blocului de locuințe sociale de pe strada Alexandru Vlahuță, nu și-au mai achitat chiriile către primărie (în valoare de 28 lei lunar), acumulând, fiecare, datorii de peste 2800 lei. Conform funcționarilor de la Primăria Bârlad, ambii, atât Gheorghe P. cât și Romeo L, nu și-au reînoit contractele pentru chirie din 2017!

„Au fost chemați la primărie, somați, trimiși apoi în instanță, pentru că au acumulat datorii foarte mari, în condițiile în care chiria este de 27, 92 de lei lunar. Cei doi sunt și elemente recalcitrante și terorizează pe cei care locuiesc în acel bloc de locuințe sociale, având foarte multe plângeri la poliție. Astăzi de dimineață, executorul judecătoresc a pus în executare hotărârea de evacuare a celor doi. După ce le-au fost acordate 30 de zile pentru a se muta și n-au făcut-o. În schimb au venit la Primărie și au cerut să plătească datoriile eșalonat, dar nu se mai putea, fiind în vigoare o hotărâre judecătorească definitivă, de evacuare. În aceste condiții, după ce a amennțat că ne omoară pe noi, funcționarii de la Gosdpodărie și Spațiu Locativ din Primărie, Gheorghe P. s-a urcat pe scara de incendiu a hotelului Moldova și a cerut să vină primarul să-i rezolve problema, să-i dea locuință, că dacă nu, el se omoară!”, a precizat un funcționar din Primărie, cerând să nu i se dea numele, pentru că atât Panainte G. cât și Romeo L., care fac parte dintr-un grup de etnie rromă foarte reclacitrant din oraș, îi tot amenință că-i omoară!

I-a reușit manevra! Plin de datorii și cu tupeu, a obținut o locuință… de luni!

Gheorghe P. a reușit în ceea ce și-a propus! Amenințările sale că se omoară au dat „roadele” scontate! A primit promisiunea că luni, la Primăria Bârlad, el și șeful său direct de la CUP, ing. Adrian Bobeică, vor fi prezenți pentru a i se repartiza „săracului” datornic o locuință din fondul de urgență, prin SC CUP SA Bârlad, pentru a i se reține din salar datoria către primărie și chiria lunară.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Amenințare cu sinuciderea la Bârlad: un bărbat vrea să se arunce de pe hotelul Moldova

GRAV… Un bărbat, Gheorghe P., aflat la un pas de evacuare dintr-o locuință socială a Primăriei s-a urcat pe hotelul Moldova – un imobil cu 5 etaje, și amenință că se sinucide, dacă primarul Dumitru Boroș nu va veni să vorbească cu el. În fapt, omul, care este măturător la SC Cup, a plecat la lucru azi-dimineață, iar când s-a întors, și-a găsit toate lucrurile scoase în drum. Văzând că nu mai poate intra în locuință și este, practic, dat afară cu tot cu copilul pe care îl are (din cauza datoriilor neachitate de ani de zile), acesta a mers la Primărie să achite. Dar nu i-au fost primiți banii, căci deja avea hotărâre judecătorească de evacuare. Atunci s-a dus țintă la hotelul Moldova, s-a uscat pe scara de incendiu (lăsată la îndemâna oricui), s-a urcat pe acoperiș și a cerut să vorbească cu primarul, ca să nu comită gestul necugetat. La fața locului a venit primarul Dumitru Boroș, care discută cu el. Vom reveni cu detalii.

 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ