spot_img
23.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Amenințat cu moartea de interlopi pe Tik-Tok, deținutul Rizea a fost mutat în mare taină de la Vaslui, în alt Penitenciar!

- Advertisement -
MISTER… Deținutul Cristian Rizea are parte de un regim special. După ce s-a războit pe Tik Tok cu interlopii, acesta a fost amenințat cu moartea, motiv pentru care, a fost mutat în secret, la un alt penitenciar.

SECRETOMANIE… Fostul deputat Cristian Rizea pare să aibă un regim deosebit în penitenciarele din România. Adus din Republica Moldova în Penitenciarul Vaslui, Rizea este transferat după câteva zile chiar dacă, conform legislației în vigoare, acesta ar fi trebuit să stea aici măcar cele 21 de zile, perioada de carantină a unui deținut. De asemenea, responsabilii Penitenciarului Vaslui au primit indicații ca informații referitoare la transferul lui Rizea să fie trecute sub tăcere. Se pare că toate acestea ar fi cauzate de amenințările pe care le-ar fi primit fostul deputat, de la un fost deținut, care i-ar fi spus că va face tot posibilul și va trimite, pe urmele lui, cunoștințe aflate acum în detenție. De asemenea, se speculează faptul că întregul scandal ar fi pornit ca urmare a unor discuții aprinse și amenințări făcute de Rizea împotriva unor interlopi, pe TikTok.

Fostul deputat Cristian Rizea are regim special în penitenciarele din România și nu se supune legislației în vigoare. Astfel, după ce a fost adus din Republica Moldova, Rizea a ajuns în Penitenciarul Vaslui, cunoscut ca și penitenciarul VIP-urilor. Numai că, în loc de 21 de zile de carantină, Cristian Rizea a fost deja transferat într-un alt penitenciar. În plus, conducerea Penitenciarului Vaslui a ales ca orice informații legate de deținutul Cristian Rizea să fie trecute sub tăcere. Se pare că întreaga poveste ar fi pornit ca urmare a unor amenințări la adresa fostului deputat după ce acesta s-ar fi certat, pe TikTok, cu câțiva interlopi din România. Astfel, se vorbește de faptul că un infractor din Capitală, recent eliberat din penitenciar după o pedeapsă de 20 de ani, a transmis că va face tot posibilul să trimită indivizi aflați în detenție, după el, să-l omoare. În plus, în perioada în care a locuit în Republica Moldova, Rizea a pozat, pe același canal de socializare, în luptător împotriva corupției în țara vecină. În tot acest timp, a reușit să intre în conflict cu diferite persoane după ce a folosit, nu de puține ori, un limbaj suburban. Cristian Rizea a ajuns în spatele gratiilor după ce a fost acuzat de către DNA că a pretins în mod direct, de la omul de afaceri Lucian Colțea, suma de 300.000 de euro, disimulată sub forma a două contracte de împrumut fictive. Banii au fost ceruți în schimbul promisiunii lui Rizea, îndeplinită ulterior, că va interveni la nivelul Regiei Autonome Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) și Primăria comunei Chiajna, astfel încât să fie rezolvate anumite interese personale ale omului de afaceri. De asemenea, fostul deputat a ajuns cunoscut vasluienilor în 2016 când a candidat, din partea Partidului România Unită (PRU), la alegerile Parlamentare. Rizea se voia deputat de Vaslui și, în perioada campaniei electorale, a stat cazat la hotelul Racova. După plecarea acestuia, un nou scandal avea să izbucnească. Rizea și colegul lui de partid, George Ciprian Târdea, au plecat de la hotel lăsând în urmă o gaură de 10.000 de euro. În perioada în care au stat cazați la Racova, cei doi s-au evidențiat prin faptul că au consumat doar șampanie și mâncăruri scumpe. În plus, cei doi și-au permis să ofere mese fabuloase în schimbul ștampilelor pe numele lor, știind că nu aveau de gând să achite nimic. În noaptea alegerilor parlamentare, când au văzut că nu au ieșit deputați la Vaslui, cei doi și-au pus pe furiș hainele în mașini și au fugit la București, fără să achite nota de plată. Acest lucru nu a rămas asa, cei doi au fost, până la urmă, obligați să plătească paguba. Rizea a fost obligat să plătească 2417,50 lei, bani pe care fostul deputat trebuia să-i lase la recepție. De asemenea, acesta a fost obligat să plătească și 175 de lei, cheltuieli judiciare. În schimb, celălalt candidat băgat în aceeași poveste, bucureșteanul George Ciprian Târdea, a reușit să se fofileze o lungă perioadă de timp.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Care sunt interlopii ăștia care s-au luat la ” clanta” pe internet….Adrian Porumboiu, Cornel Bichinet, Mitică Buzatu si Vasile Paval? Aaa era sa uit cred ca Victor Cristea….ajuns interlop de ” calitate” în capitală, la București….Ce cacat de politicieni…sunt mai rau ca setea de tigani….vezi cazul Adrian Solomon….care cică a înjurat de mama….ca pe maidan.Ce boschetari, care sunt platiti din bani grei de statul roman.Niste nesimțiți cu acte în regulă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.