spot_imgspot_img
spot_img
9.5 C
Vaslui
03-dec.-2023

AMENINTAT CU MOARTEA!

- Advertisement -

NEBUNIE ELECTORALÃ Daniel Andrei, candidat la fotoliul de primar al Bârladului si presedinte al PP-DD Bârlad a anuntat astã-noapte în jurul orelor 4.00 cã îi este încãlcatã proprietatea, cineva încercând sã intre prin efractie. Desi are angajatã o firmã de pazã, Daniel Andrei este convins cã viata sa si a familiei este pusã în pericol, dupã ce a primit amenintãri “voalate” de la un consilier local al PSD, Marius Iamandi. Daniel Andrei a depus plângere la IPJ Vaslui, la MAI, Presedintie si la Primul Ministru al României.

Amenintãrile cu moartea adresate adversarilor politici au devenit o practicã în PSD Bârlad. Dupã ce presedintele acestei formatiuni politice, deputatul Adrian Solomon, l-a amenintat pe fatã pe primul ministru al României, Mihai Rãzvan Ungureanu, cã va avea soarta lui Aldo Moro dacã vine în Bârlad si nu trece pe la Primãrie sã vorbeascã cu primarul, un consilier local, cunoscut în lumea interlopã, si care a avut probleme cu legea, fiind arestat acum câteva luni de procurorii DNA Galati pentru dare de mitã, l-a amenintat, e drept cã voalat, pe omul de afaceri Daniel Andrei, tot cu moartea! Aflat pe data de 18 aprilie într-un loc unde erau mai multe persoane, Marius Iamandi i-ar fi spus lui Daniel Andrei: “Ce declaratii faci tu, mãi, Daniel, împotriva lui Titi si Solomon? Dacã vine un rus peste tine, cã tu ai multi bani în casã ?”. Conform sesizãrii depuse la Politia Vaslui, amenintarea a fost auzitã de toate persoanele aflate în acel moment la discutie. Daniel Andrei si-a angajat o firmã de pazã, care îi asigurã securitatea lui si familiei sale, dar se pare cã nu este suficient pentru a-i opri pe cei care sunt deranjati de actiunile politice ale lui Daniel Andrei. Conform unei sesizãri fãcute astã noapte în jurul orelor 3.00 la politie, pe proprietatea lui Daniel Andrei s-a încercat intrarea prin efractie, pornind alarma montatã în zonã. La fata locului s-au deplasat politistii de la Biroul Criminalistic, care la aceastã orã desfãsoarã cercetãri pentru stabilirea cu exactitate a ceea ce s-a întâmplat. Mai multe amãnunte în editia de mâine a cotidianului nostru!

“Am fost amenintat indirect cu moartea”

Omul de afaceri Daniel Andrei a trimis la toate redactiile mass media din Bârlad si Vaslui un comuncat de presã, referitor la situatia cu care se confruntã. “Andrei Daniel , Presedinte al organizatiei Bârlad a Partidului Poporului – Dan Diaconescu, candidat la functia de Primar al municipiului Bârlad, vã comunic urmãtoarele: Am fost amenintat, indirect, cu moartea atât eu cât si familia mea. Am informat în data de 18.04.2012 pe domnul Comandant al I.J. P. Vaslui Carp Mihai, cu privire la aceastã situatie. Astãzi 25.04.2012 orele 04.00, firma de pazã, care este prezentã la domiciliu, a sesizat o efractie. Fatã de cele prezentate, am informat Ministerul Administratie si Internelor, Primul Ministru si Presedintia si am rugat sã se ia mãsurile care se impun conform legii”, se precizeazã în comunicat.

“Se fac cercetãri criminalistice în zonã”

IPJ Vaslui si Politia Bârlad confirmã cã Daniel Andrei a depus plângere referitor la faptul cã a primit indirect amenintãri cu moartea si cã s-a încercat pãtrunderea prin efractie pe prorpietatea lui. “S-a fãcut astã noapte o sesizare din partea domnului Daniel Andrei, privind faptul cã s-a pornit alarma pe proprietatea sa si cã existã susspiciuni cã cineva ar fi pãtruns în zona unde de altfel erau si agentii de pazã. În acest moment, la fata locului este o echipã de criminalisti care fac cercetãri examinând locul, urmând a se face si celelelate investigatii necesare pentru stabilirea adevãrului”, a spus comisarul sef Vasile Chelaru. La IPJ Vaslui, comisarul sef Mihai Carp ne-a precizat cã a fost depusã o plângere privind faptul cã Daniel Andrei, aflat într-un context cu mai multe persoane, a fost amenintat, voalat, cu moartea. “Da, existã asa ceva si am directionat plângerea spre rezolvare cãtre Politia Bârlad, unde se fac cercetãri în acest sens”,a precizat comisarul sef Mihai Carp.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

16 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.