0.1 C
Vaslui
03-feb.-2023

Amenzi usturătoare pentru aruncarea deșeurilor la întâmplare! (FOTO)

- Advertisement -
ATENȚIONARE… Pentru arderea sau aruncarea deșurilor vegetale pe domeniul public se vor aplica amenzi între 500 -și 2.500 de lei!

PROGRAM 2023… Conducerea SC Compania de Utilități Publice (CUP) SA Bârlad vine în sprijinul bârlădenilor și prezintă programul după care vor fi ridicate deșeurile vegetale în anul 2023, atât pentru cei care locuiesc la case, cât și pentru cei din cartierele de blocuri. Totodată, se publică și cuantumurile amenzilor pentru arderea și/sau abandonarea deșeurilor vegetale pe domeniul public sau privat al orașului.

S.C. Compania de Utilități Publice S.A., aduce la cunoștință cetățenilor, din zona de case și Asociațiilor de proprietari din municipiul Bârlad, programul de colectare a deșeurilor vegetale. Astfel, Lunea – Asociații de proprietari,. Marți – Cartierele Deal I, Deal II, Eminescu, Barieră Puiesti, TuguiataI, țuguiata II; Miercuri – Asociații de proprietari: Joia – Cartierele Podeni și Munteni; Vinerea: Asociațiile de proprietari și casele din zonele Poliție, Stomatologie, Biserica Sf. Ioan, Cerbul De Aur, Poștă Veche; Sâmbătă – Asociații de proprietari și Duminică – Asociații de proprietari. Pentru deșeuri vegetale de pe domeniul privat, ce depășește 1 mc, colectarea se va face contra cost, prin solicitări scrise depuse la sediul societății S.C. CUP S.A, situat în stradă George Enescu, nr 39 A sau la adresa de email: cup_salubritate_bd@yahoo.com. Persoană de contact este Gheciu Gheorghe – telefon 0751070805. Arderea și/sau abandonarea deșeurilor vegetale pe domeniul public/ privat al municipiului Bârlad se sancționează sever. Pentru persoanele fizice, amenda este cuprinsă între 500 lei – 1500 lei, iar pentru persoane juridice, între 1500 lei – 2500 lei.  Pentru informații suplimentare, puteți suna la telefon 0235.422.162.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.