22.5 C
Vaslui
28-sept.-2022

Amenzi usturătoare pentru martorii care refuză să se prezinte în fața magistraților

- Advertisement -
TUPEU… Chemat ca martor în dosarul în care Eduard Filip este judecat, un bârlădean s-a ales cu amendă după ce a „uitat” de proces.

ARS LA BUZUNAR… Este cazul unui bârlădean amendat cu 500 de lei, amendă judiciară după ce, citat ca martor într-un proces, acesta nu a mai ajuns în fața magistraților. Mărturia sa ar fi putut face lumină într-un dosar în care Eduard Filip Marcel, victima fiului unei grefiere din Bârlad ajuns, între timp, inculpat. Astfel, în așteptarea unui verdict final, Filip rămâne în arest la domiciliu cu speranța că, la următoarea ședință, martorul ar putea duce dosarul în pronunțare.

Citat ca martor într-un dosar penal ce se judecă de mai bine de doi ani, un bârlădean s-a ales cu o amendă judiciară de 500 de lei pentru că nu a mai ajuns în fața magistraților. Și asta pentru că mărturia sa ar fi putut face lumină în dosarul în care Eduard Filip Marcel a fost trimis în judecată după ce, un procuror, a unit cele cinci dosare în care acesta era cercetat penal. Ultimul dosar penal a fost întocmit în septembrie 2020, când bărbatul arestat preventiv a intrat în curtea unei familii din Bârlad, a adresat amenințări și loviri membrilor acestei familii și unui invitat, pe care l-a și lovit cu o macetă în spate.  Eduard Filip Marcel este nimeni altul decât cel care a fost atacat  cu pistolul de fiul unei grefiere din Bârlad, când era la plimbare, noaptea, cu soția și copilul. Eduard Filip Marcel a fost implicat ultima dată într-o bătaie, anunțată de acesta cu surle și trâmbițe pe contul lui de socializare. Acolo a postat mai multe fimulețe și amenințări către cei dintr-o familie cu care este în conflict de mult timp. Eduard Filip este cel care a fost și victima unui atac în stil  mafiot, când fiul unei grefiere din Bârlad a tras cu pistolul asupra lui. De atunci, Eduard Filip a jurat răzbunare și a fost în conflict cu cei pe care îi bănuia că stau în spatele împușcării mașinii sale, când, spune el, s-a atentat la viața lui și a familiei sale. Într-o seară, acesta s-a decis să se răzbune și l-a urmărit pe Georgian  S. când a intrat la o familie din Bârlad în curte, unde era invitat. „Filip a intrat și el acolo și a scos o macetă cu care a început să-i atace pe toți din curte, speriind copiii și lovind în stânga  și în dreapta. M-a înjunghiat pe mine în torace, zona inimii, pe un altul l-a lovit în ochi și i-a amenințat cu moartea pe toți. A spart parbrizul și un geam lateral de la mașina proprietarului casei, cu maceta, fără ca acesta să aibă vreo implicație în cearta noastră. El are ceva cu mine pentru că spune că eu eram cu cel care a tras cu pistolul asupra lui, dar nu este adevărat, nu eu am fost. Mi-a trasmis tot felul de amenințări pe rețelele de socializare, iar acum le-a și pus în aplicare. Familia unde  eram invitat nu  are nicio legătură cu el, cu familia mea sau a lui, sunt niște persoane venite din străinătate, care s-au trezit  din senin atacați și amenintați de Eduard Filip. Am depus toți plângere la Poliție”, spunea, la acea vreme, Georgian S., un bărbat cu care Filip ar fi fost în conflict.  

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Ai spart topu cu știrea asta 🤣🤣🤣 da dc nu dați numele complet George S , e Ghenea Balhac, care au 372728 de fapte ,inclusiv tentativa de omor și sta în libertate fără nici o măsură

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.