spot_imgspot_img
spot_img
-0.6 C
Vaslui
11-dec.-2023

Americanii au adoptat o lege dură împotriva paparazzilor

- Advertisement -

Legea prevede ca fotografii sau jurnaliştii care perturbă traficul sau incomodează în vreun fel sau altul maşina unei vedete să fie amendaţi cu 5.000 de dolari sau să primească un an de închisoare.

Starurile de la Holywood pot conduce de acum ceva mai liniştite. Senatul a aprobat o lege care prevede sancţuini drastice împotriva paparazzilor pe teritoriul statului California, unde se află şi cetatea filmului. Legea a fost adoptată cu suportul unei majorităţi zdrobitoare în senatul american, adică 43 de voturi pentru şi 13 voturi împotrivă. Pentru a intra în vigoare ea urmează să fie semnată de Guvernatorul Californiei, Arnold Schwarzenegger, care a fost şi el victima fotografilor insistenţi, potrivit tabu.ro.

Măsura a fost luată după ce mai multe vedete s-au plâns că au fost agresate în timp ce conduceau prin Los Angeles. Printre acestea se numără Robert Pattison şi Kristen Stewart care au fost la un pas de un accident rutier din cauza fotografilor, Lindsay Lohan care s-a plâns că în drum spre închisoare a fost vânată şi hărţuită, January Jones care a şi fost implicată într-un accident minor sau Alexander Skarsgard care s-a plâns de hărţuire în trafic.

Şi să nu uităm de moartea Prinţesei Diana, cauzată de viteza excesivă în timp ce încerca să scape de un grup de jurnalişti. Printre susţinătoarele cele mai înverşunate ale acestei legi se numără Jennifer Aniston şi Reese Witherspoon.

Sursa: REALITATEA.NET

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.