18.2 C
Vaslui
18-sept.-2021

Americanii sunt atât de disperați să călătorească din nou, încât 38% ar renunța la sex pentru un an doar pentru a pleca într-o vacanță

38% dintre americani sunt dispuși să renunțe la sex timp de un an doar pentru a pleca într-o călătorie acum, arată un studiu realizat de site-ul Trivago în scopul de a vedea care sunt planurile de vacanță pentru 2021.

Un respondent din cinci a spus că ar renunța la partener pentru a călători acum, 25% ar renunța la toate economiile, iar 48% dintre participanții americani ar renunța chiar la locul de muncă.

Majoritatea persoanelor chestionate (80%) au spus că a călători face parte dintr-o viață împlinită. Respondenții au susținut că imposibilitatea de a pleca într-o călătorie a fost una dintre marile probleme cauzate de pandemie.

Trivago a chestionat 2000 de adulți din SUA și din Marea Britanie pentru a vedea modul în care oamenii își planifică, visează sau iau în calcul călătoriile în 2021, potrivit businessinsider.

Călătoriile au fost schimbate pentru totdeauna de pandemie, iar industria turismului a fost puternic afectată. Acum sunt necesare măști în timpul unei călătorii cu avionul sau cu transportul public, iar majoritatea țărilor cer un test negativ Covid și impun carantină. Zilele în care se călătorea doar cu pașaportul s-au dus. Companiile aeriene au luat măsuri suplimentare pentru dezinfectarea avioanelor, iar unele au lăsat scaune libere între pasageri pentru a se păstra distanța. Hotelurile și companiile aeriene și-au relaxat, de asemenea, politicile de modificare și anulare, permițând clienților să își modifice călătoriile sau să renunțe la ele în mod gratuit.

În ciuda avertismentelor din partea Centrului pentru Controlul Bolilor din SUA și ale OMS, împotriva călătoriilor neesențiale, americanii au călătorit frecvent încă de la începutul pandemiei, și mai ales în perioada sărbătorilor, iar acest lucru a avut ca impact creșterea numărului de infectări.

Sunt speranțe însă că derularea campaniilor de vaccinare va schimba situația. Încă de la primele știri privind descoperirea vaccinurilor, numărul căutărilor și rezervărilor pe site-urile pentru călătorii a crescut substanțial. ….https://www.digi24.ro/stiri/externe/americanii-sunt-atat-de-disperati-sa-calatoreasca-din-nou-incat-38-ar-renunta-la-sex-pentru-un-an-doar-pentru-a-pleca-intr-o-vacanta-1459113

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here