-5.3 C
Vaslui
07-feb.-2023

Amna a înflorit după divorț! Artista se răsfață la saloanele de înfrumusețare și își face toate capriciile

- Advertisement -

AMNA, pe numele său real Cristina Andreea Mușat, a renăscut din propria cenușă, după divorțul de bărbatul care i-a fost alături 12 ani și împreună cu care are un băiețel. Artista a fost surprinsă, pe străzile din București, de paparazzii Click!, iar un lucru este cert: arată mai bine ca oricând, iar lucrurile nu îi merg deloc rău nici din punct de vedere profesional.

AMNA a devenit cunoscută publicului în anul 2011, după colaborarea de succes pe care a bifat-o cu Tom Boxer. Numele ei este apreciat de o mulțime de oameni, iar artista se străduiește să nu își dezamăgească niciodată fanii. Deși a fost norocoasă din punct de vedere profesional, AMNA a suferit nespus în viața personală.

În anul 2019, AMNA a divorțat după 9 ani de căsătorie și 12 de relație de tatăl copilului ei. Artista a suferit mult în urma despărțirii, mai ales că, nu de puține ori, a declarat că încă mai avea sentimente față de acesta în momentul separării. Deși a vărsat lacrimi amare din cauza despărțirii, AMNA este de părere că mariajul cu fostul soț este o amintire plăcută, care i-a oferit multe motive de bucurie, de-a lungul timpului…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/amna-a-inflorit-dupa-divort-589179.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.