10.8 C
Vaslui
01-apr.-2023

Ample percheziţii în penitenciare. Droguri pentru deţinuţi impregnate în scrisori, care erau apoi porţionate

- Advertisement -

Anchetatorii DIICOT au efectuat percheziţii în zece penitenciare şi la domiciile unor suspecţi, pentrudestructurarea reţelelor care introduceau droguri în puşcării.

Procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – structurile Bacău şi Giurgiu, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară, au efectuat, pe data de 16 iunie 2022, 27 percheziţii la domiciliile unor suspecţi din judeţele Prahova, Dâmboviţa şi Brăila, în oraşele Bacău, Piatra Neamţ şi Roman.

Alte descinderi au avut loc în 10 penitenciare, cele din Bacău, Miercurea Ciuc, Giurgiu, Galaţi, Gherla, Oradea, Brăila, Craiova, Drobeta Turnu Severin şi Poarta Albă, în vederea destructurării unor grupări infracţionale specializate în săvârşirea infracţiunii de efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive şi trafic de droguri de mare risc.

„În două cauze, se efectuează cercetări cu privire la introducerea în penitenciare a substanţelor susceptibile de a avea efecte psihoactive şi drogurilor de mare risc. Acestea ar fi fost impregnate în scrisori şi expediate pe numele unor persoane aflate în sistemul penitenciar.

Citeste mai mult: adev.ro/rdmevt

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.