spot_img
17 C
Vaslui
16-iun.-2024
spot_img

Ana Baniciu e o ghinionistă! A fost prădată la drumul mare: «Să le cadă mâinile!»

- Advertisement -

Ana Baniciu a trecut printr-o întâmplare extrem de nefericită, după concertul ce a avut loc recent pe scena din Timișoara, când hoții i-au spart mașina și i-au furat mai multe bunuri artistei, inclusiv portofelul, dar și un obiect cu valoare sentimentală. Vedeta a relatat întreaga întâmplare pe contul de Instagram.

Ana Baniciu a susținut un concert în Timișoara, unde publicul a primit-o cu brațele deschise, însă situația a luat-o la vale după ce cântăreața a descoperit că niște «oameni binevoitori» i-au spart mașina și i-au furat portofelul și căștile AirPods.

Vedeta s-a panicat la început, dar măcar hoții au fost «băieți drăguți» i-au lăsat actele și cartea de identitate. Ana Baniciu a alertat imediat Poliția și a reușit să localizeze traseul răufăcătorilor până la un punct cu ajutorul căștilor AirPods, ce au sistem de GPS.

Baniciu a povestit amuzată că, deși era îmbrăcată ca o divă, cu tocuri în picioare, și în ținuta de scenă, s-a alăturat polițiștilor pentru a-i căuta pe hoți prin parc. ..https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ana-baniciu-e-o-ghinionista-a-fost-pradata-la-2214926.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.