27.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Anamaria Prodan, apariție de podium la un nou proces cu Reghe. Ce i-a cerut acesta în instanță: «E jenant pentru un bărbat»

Anamaria Prodan a fost surprinsă de fotoreporterii Click! ieșind val-vârtej din judecătoria Buftea, alături de avocatul său. Ulterior, impresara ne-a oferit declarații în exclusivitate în legătură cu motivul pentru care a ajuns din nou să se judece cu fostul ei partener, Laurențiu Reghecampf.

Cum securea războiului nu a fost încă îngropată, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf stau în prezent cu sabia lui Damocles deasupra capului. Cei doi foști parteneri se mai văd doar în sala de judecată, după ce Reghecampf îi tot deschide procese impresarei.

Anamaria Prodan: „O să mă mut la Buftea, am 7 dosare”

Aceasta din urmă ne-a dezvăluit, în exclusivitate, și care a fost de data aceasta motivul pentru care s-a prezentat la judecătoria Buftea, după ce paparazzii noștri au surprins-o ieșind din instituție, îmbrăcată foarte elegant, alături de avocatul său. Reghe i-a deschis impresarei un nou dosar, iar „războiul” se dă de data aceasta pe custodia fiului pe care îl au împreună, alintat Bebeto.

O să mă mut la Buftea, că văd că îmi apar dosare peste dosare. Acum am 7. Din dosarele pe care mi le-a deschis (Laurențiu Reghecampf n.r), 3 sunt anulate de către avocatul meu, dar începem să ne obișnuim. Cu cât mai multe dosare, ne antrenăm și devenim mai buni. 

De data asta mi-a cerut să își vadă minorul de două ori pe lună, în condițiile în care eu fac apel public de vreo 2 ani să vină să își vadă în fiecare zi copilul. Și refuză cu îndârjire. Nici măcar atunci când îl anunț oficial că sunt plecată din țară și să meargă să îl vadă, să meargă la meciuri, la școală… Refuză și atunci…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/anamaria-prodan-512924.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here