0.1 C
Vaslui
03-feb.-2023

Anamaria Prodan, două noi procese cu Caciuc și Reghe pentru calomnie, în Săptămâna Mare! «Vreau doar să scap de ei pe viață»

- Advertisement -

Anamaria Prodan a pierdut șirul proceselor deschise de Laurențiu Reghecampf și de Corina Caciuc. Nici bine nu se sfârșește un proces că Anamaria Prodan se mai trezește cu câteva pe cap. Declarațiile acide ale sexy impresarei de fotbaliști din ultima perioadă au avut darul să-i scoată din minți pe Laurențiu Reghecampf, dar și pe Corina Caciuc.

Anamaria Prodan s-a trezit cu alte două procese penale pe cap, pentru calomnie de această dată, deschise de Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, chiar în Săptămâna Mare de dinaintea Paștelui.

Impresara spune a pierdut deja șirul proceselor cu Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc.

„Să stea în lumea lor și să uităm că au existat!”

Am atât de multe procese deschise de Reghe și de Caciuc că nici nu le mai știu numerele. Ne trimite mesaje zilnic că  ne mai deschidă câte unul. Zâmbesc și mă minunez și eu. Nu vreau să mai comentez.

Vreau doar să scap de ei pe viață. Să stea în lumea lor și să uităm că au existat în viața copiilor mei și în a mea. Mergem mai departe doar cu amintirile frumoase ale acestei căsnicii…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/anamaria-prodan-doua-noi-procese-cu-caciuc-si-588860.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.