spot_img
25.5 C
Vaslui
18-iul.-2024
spot_img

Anamaria Prodan, prima reacție în urma comentariilor antisemite ale lui Luca Reghecampf

- Advertisement -

Anamaria Prodan, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, i-a luat apărarea lui Luca Reghecampf (22 de ani), care a făcut un comentariu antisemit în mediul online, după ce un episod sângeros s-a petrecut în teatrul de război din Cisiordania

„Singurul lucru pe care Israelul îl merită este să fie pus într-o cameră şi pornit duşul”, a comentat Luca Reghecampf, făcând o aluzie la metodele oribile la care apela Germania nazistă atunci când omora evrei.

Declarația tânărului a ajuns și la urechile Aneimaria Prodan, care a avut o relație foarte apropiată cu Luca cât timp a fost căsătorită cu antrenorul Laurențiu Reghecampf. „Luca este un copil incredibil de bun. Nu știu ce s-a întâmplat. Stă cu tatăl lui de câțiva ani.

Îmi cer scuze pentru tot în numele lui și, în sufletul meu, știu că Luca nu a vrut să spună așa ceva, căci nașul meu este isreaelian și este un om de toată isprava. Este penibil să încerce cineva să comenteze așa ceva, da Luca, pe care eu și copiii mei îl cunoaștem, nu este băiatul care a scris așa ceva … poporul israelian este poporul lui Dumnezeu!

Jumătate din familia mea acolo au rădăcinile. Tatăl tatălui meu din Israel vine. Încă o dată, vă rog să iertați așa ceva și să considerați că, la vârsta asta, cu tot ce se întâmplă în lume, Luca a fost puțin derutat”, a declarat impresara pentru Click!..https://www.gsp.ro/gsp-special/stiri-extrasport/anamaria-prodan-ii-ia-apararea-lui-luca-reghecampf-709048.html?utm_source=libertatea.ro&utm_medium=widget&utm_campaign=Libertatea-HP-subopinii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.