20.7 C
Vaslui
05-iul.-2022

Anca Dinicu a jucat într-un celebru serial de pe Netflix. Cum a ajuns actrița din „Băieți de oraș” să primească un rol de la creatorul „Casa del Papel”

Anca Dinicu, actrița care o interpretează pe Gina Felea, a jucat într-un celebru serial de pe Netflix. Talentata artistă a primit de-a lungul timpului roluri memorabile și a reușit să își construiască o carieră de succes. Iată cum a ajuns actrița din „Băieți de oraș” să primească un rol de la creatorul „Casa del Papel.”

Anca Dinicu, rol memorabil într-un serial de pe Netflix

Actrița Anca Dinicu a demonstrat că succesul nu ține cont de vârstă. La 31 de ani, artista s-a remarcat în teatru și cinematografie, iar rolurile sale au fost pe placul publicului. Aceasta a recunoscut de nenumărate ori că debutul în actorie a fost plin de provocări, dar a contat foarte mult susținerea celor din jur.

Mai mult, cea care o interpretează pe Gina Felea în serialul „Băieți de oraș” a mărturisit că Mihai Bendeac a ajutat-o să evolueze din punct de vedere profesional. Aceasta a fost surprinsă, dar în același timp entuziasmată când colegul ei de breaslă i-a propus să joace în celebrul serial și să dea viață unui personaj creat de el…https://www.bzi.ro/anca-dinicu-a-jucat-intr-un-celebru-serial-de-pe-netflix-cum-a-ajuns-actrita-din-baieti-de-oras-sa-primeasca-un-rol-de-la-creatorul-casa-del-papel-4323015?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here