8.9 C
Vaslui
21-mart.-2023

Anca Serea suferă de o boală care îi dă viața complet peste cap!

- Advertisement -

Are 41 de ani și nu își poate învinge nicicum teama de a zbura cu avionul. Acesta este și motivul pentru care atunci când a fost recent cu copiii la Disneyland, Anca Serea a preferat să circule cu trenul din Austria în Germania și apoi în Franța. Și pentru că acum a venit din nou vacanță, de această dată, cea de vară, mai lungă, vedeta, mamă a șase copii, le-a făcut acestora un program care îi va ține ocupați.

De ce nu își poate învinge deloc Anca Serea frica de avion? Vedeta nu mai vrea să riște deloc!

„A fost foarte frumos în vacanță la Disneyland, am ales trenul ca mijloc de transport și o să mai mergem acolo tot cu trenul!”, ne-a mărturisit Anca Serea, care are o teamă inexplicabilă de zborul cu avionul.

„Am ajuns la o vârstă la care nu mai vreau să fac niciun fel de lucru din obligație. E un efort prea mare pentru mine să merg cu avionul!”, a mai spus soția lui Adi Sînă.

A fost un moment în care vedeta a mers cu avionul, anume când a fost în State cu soțul și familia, însă întregul moment a fost unul plin de tensiune. Puteți viziona în clipul postat chiar de Anca Serea pe contul de Youtube…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/anca-serea-sufera-de-o-boala-care-ii-da-peste-cap-638850.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.