spot_img
20.6 C
Vaslui
25-iul.-2024
spot_img

Anca Țurcașiu și CRBL, la „Te cunosc de undeva”! Cine sunt partenerii „din umbră”

- Advertisement -

Mare show mare se anunță de pe 1 aprilie la Antena 1! Cel de-al 19-lea sezon al celebrei emisiuni de transformări „Te cunosc de undeva” urmează să înceapă chiar din prima zi a lunii viiitoare, de la ora 20.00. Astfel, că opt cupluri de artiști au spus <DA> spectaculosului concurs. Printre aceștia se află CRBL (44 de ani) şi „Vocea din online”, dar şi Anca Ţurcaşiu (52 de ani) şi „Rebelul cu inimă rock”.

„M-a provocat faptul că de data asta vom concura în pereche, mi se pare un mare avantaj faptul că nu mai trebuie să cânt eu toată piesa. Încă am emoţii că uit coregrafia sau vreun cuvânt din strofă, urăsc să stau peste patru luni fără barbă sau faptul că trebuie să stau ore în plus la machiaj ca să îmi acopăr tatuajele. Nu mă mai sperie atât de tare travestiul, deşi mi-e foarte frică de penibil, iar tocurile reprezintă şi ele clar o problemă. Acum, şi de-o fi să cad, contează cum mă ridic! Abia aştept să vedeţi şi voi cu cine fac echipă, mai ales că vă spun doar atât – e genul de om care completează nebunia mea şi forma mea de divertisment. Suntem singura echipă cu cerebel şi avem ingrediente suficiente să fim pe podium!”, a declarat CRBL.

La rândul său, partenerul lui CRBL, Vocea din online, este foarte încântat de acest proiect TV de la Antena 1:

„Am pornit în acest proiect cu gândul de a-mi hrăni copilul interior, vin cu mare plăcere şi drag, cu chef de joc şi joacă şi dorinţa de a ne distra şi a-i distra şi pe cei de acasă. Dacă vor fi şi momente când voi fi serios, vă rog să îmi atrageţi atenţia, să nu se mai întâmple”…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/anca-turcasiu-si-crbl-la-te-cunosc-de-undeva-2249899.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.