3.8 C
Vaslui
09-dec.-2022

Anchetă într-un spital ieșean, după ce o șefă de secție și-a ținut părinții internați câteva sute de zile

- Advertisement -

Șefa secției de Dermatologie din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iași și-a ținut părinții internați în spitalul în care lucrează câteva sute de zile, tratându-i ca la privat.

Purtătorul de cuvânt al spitalului „Sfântul Spiridon” din Iași a confirmat pentru „Adevărul” că părinții Laurei Solovăstru, șefa secției de Dermatologie, au stat internați mai multe zile decât e media obișnuită de internare în spitalul ieșean, care este un spital în regim de urgențe.

„Sunt mai multe zile de internare în spital, s-a constatat faptul că pentru domnul, din anul 2018, și pentru doamna, din anul 2019, sunt mai multe zile de spitalizare ce depășesc durata medie de spitalizare din spitalul nostru, care este spital de urgență. Pacientul a avut spitalizări și la Dermatologie, și în Cardiologie, dar și la ATI, având în acel moment criterii de Terapie Intensivă. Cele mai multe zile de spitalizare, care depășesc 100, sunt în clinica de Dermatologie”, a declarat Diana Cimpoeșu, purtător de cuvânt la Spitalul Clinic de Urgențe „Sfântul Spiridon” din Iași. ..https://adevarul.ro/stiri-interne/ancheta-intr-un-spital-iesean-dupa-ce-o-sefa-de-2216353.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.