0.1 C
Vaslui
03-feb.-2023

Anchetă la școala din Protopopești după ce un învățător a bătut un copil, cu bățul, peste palme

- Advertisement -
foto cu rol ilustrativ

GRAV!… Un învățător din cadrul școlii din Protopopești, comuna Tăcuta, este subiectul unei anchete demarate de către Inspectoratul Școlar Județean Vaslui. Bărbatul de 61 de ani a fost acuzat că ar fi lovit, cu bățul peste mâini, un elev în vârstă de 7 ani, pe motiv că nu ar fi știut tabla înmulțirii. Cazul a ajuns în atenția autorităților după ce părinții minorului ar fi scris, în mediul on-line, cele întâmplate la școală. “Deocamdată, la școala din Protopopești s-au deplasat doi colegi din cadrul Inspectoratului Școlar și un consilier. Se fac cercetări pentru a se stabili, cu exactitate, ce s-a întâmplat. În funcție de rezultate, se vor lua toate măsurile ce se impun în astfel de cazuri», a declarat inspectorul general al ISJ Vaslui. La această oră, ancheta este în plină desfășurare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Scoateți de la catedra toți boșorogii comuniști expirați, trecuți de 60 de ani, așa cum îi scoateți pe militari și pe polițiști la 48 de ani! Tinerii termina facultăți și stau acasă că nu au loc de staliniștii care fac educație cu varga! Sunt multi in județ…trecuți de 70 de ani!!! Alooooo! Sunt pline satele de învățători pensionari/ torționari! Afară!!!!

    • Da da tu ești f bun de învățător.Se vede după limbaj și mai ales intelectul de manelist „pe care” îl ai….numa ‘ că trebuie să pui mâna pe carte și pe mulți îi „frige ” la palme….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.