Anchetatorii au dezvăluit cum i-au prins pe ucigașii femeii din geamantan. Care a fost elementul „cheie”care i-a dus pe polițiști până la ușa criminalilor

Cele trei persoane ridicate de anchetatori în cazul femeii ucise și arse pe un câmp situat în județul Giurgiu au fost reținute de procurorii giurgiuveni, în noaptea de marți spre miercuri, după mai multe ore de audieri, pentru acuzațiile de omor calificat și profanare de cadavre. Procurorii au explicat cum au reușit, în cele din urmă, să pună mâna pe cei trei suspecți la capătul unui volum de muncă uriaș, care, timp de mai bine de două săptămâni, a implicat sute de verificări.

Procurorii giurgiuveni și judiciariștii Direcției de Investigații Criminale din cadrul Poliției Române au explicat cum au reușit să-i identifice și să-i prindă pe presupușii criminali care, la sfârșitul lunii trecute, chiar în seara de Halloween, au omorât-o pe Sabina Mircea, o femeie în vârstă de 32 de ani. Apoi, i-au băgat trupul într-o valiză și i-au dat foc pe un câmp aflat între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor, din județul Giurgiu, aflat la aproximativ 50 de kilometri de București.

Conform unei comunicări oficiale al Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, echipa de anchetă a reușit, după vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, să stabilească exact cu ce mașină a fost transportat cadavrul Sabinei Mircea.

În acest fel, dar și după audierea mai multor martori, anchetatorii au reușit să afle cine a condus autoturismul respectiv și unde locuiește.

„Ca urmare a vizionării și analizării minuțioase a camerelor de supraveghere, coroborat cu declarațiile martorilor audiați în cauză și alte probe administrate, a fost identificat autoturismul cu care a fost transportat geamantanul în care se afla corpul victimei”, se arată într-un comunicat emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Criminalele stabiliseră din timp ce să declare în anchetă

Așa au ajuns autoritățile la o adresă din cartierul bucureștean Ferentari, la care locuiau trei persoane, un bărbat și două femei, care sunt surori. Tot acolo, era parcată și mașina care apărea în imagini. … https://www.gandul.ro/actualitate/anchetatorii-au-dezvaluit-cum-i-au-prins-pe-ucigasii-femeii-din-geamantan-care-a-fost-elementul-cheiecare-i-a-dus-pe-politisti-pana-la-usa-criminalilor-19540289?utm_source=Adevarul&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee#live_close
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ