spot_imgspot_img
7.9 C
Vaslui
26-feb.-2024

Anda Bichineț va fi înmormântată luni, de Sf. Treime! ”Soția mea a fost cea care a ales mereu binele!”

- Advertisement -

TRAGEDIA FAMILIEI BICHINEȚ… Luni, de Sfânta Treime, familia lui Corneliu Bichineț va avea cea mai grea zi din viață: Anda Bichineț, soția lui Corneliu Bochineț și mama Elenei și Corneliu Bichineț jr, va fi condusă pe ultimul drum, la Cimitirul din orașul Negrești. Corneliu Bichineț, a făcut primele declarații după moartea ei, la RTV, o televiziune națională. Anda Bichinet, directoarea Bibliotecii orășanești „Constantin Macarovici” din Negrești și soție a cunoscutului senator Corneliu Bichinet, a fost găsită decedată, în casa fiului său care locuiește în Bruxelles! Anda Bichineț nu era cunoscută cu nici o boală, nu suferea de nimic și nici nu dăduse vreun semn de slăbiciune în ultima vreme, ba era foarte fericită, inclusiv cu o seară în urmă, că se află cu fiul și alți membri ai familiei, într-o reuniune frumoasă și așteptată. Din păcate, a fost găsită de fiul ei decedată în somn, în noaptea de 1/2 iunie. Soția lui Corneliu Bichineț și mama Elenei și a lui Corneliu Bichineț jr, va fi condusă de negreșteni și familie, luni, la ora 12:00, pe ultimul drum, la cimitirul din orașul Negrești.

”Apreciez foarte mult delicatețea cu care ați prezentat tragedia familiei noastre și mii de oamenii m-au sunat, mi-au dat mesaje. le mulțumesc prin dumneavoastră! Familia noastră a ales mereu binele, soția mai mult. A îndrumat lectura copiilor. A murit la aproape 57 de ani culmea culmilor acum când în familia noastră se anunța un eveniment fericit. Pe 9 septembrie băiatul nostru făcea nunta”, a declarat Corneliu Bichineț, fost președinte al Consiliului Județean Vaslui și fost parlamentar, la televiziunea națională., RTV.

Corneliu Bichineț a mai precizat că Anda a murit în somn în noaptea de 1 spre 2 Iunie și că a fost găsită dimineață de către fiul lor, când acesta ppleca la muncă. ”Ne-am dus să ne vedem cu el, mama lui l-a ajutat acasă să mai așeze una alta. După o plimbare prin Bruxelles ea seara s-a culcat și băiatul a găsit-o dimineață decedată (…) Regret foarte mult. Familia noastră, eu copiii, vom merge pe creștin ortodox și cât o să fiu în viață, restul de zile o să fac de 100 de ori mai mult bine decât am făcut până acum”, a spus Corneliu Bichineț. Acesta s-a ocupat de toate cele necesare pentru a o aduce acasă pe Anda, soția lui dragă, împreună cu copii, care și ei se află acasă, unde așteaptă să o conducă pe ultimul drum pe cea care le-a fost mamă. La Negrești e doliu local, toți oamenii o cunoșteau și o apreciau pe Anda Bichineț, care era un suflet bun, ajuta pe oricine avea nevoie și apela la ea!

Anda Bichineț avea aproape 57 de ani și a pierit fără a acuza vreo boală! Totul este un șoc pentru întreaga sa familie! Anda a fost directorul Bibliotecii Orășenești „Constantin Macarovici” din Negrești. Avea Cluburi de copii, de pensionari, abonate la bibliotecă, era stâlpul evenimentelor culturale ale Bibliotecii orășenești și una dintre colaboratoarele cele mai bune cu CL Negrești! Nimeni nu își explică ce ar fi putut genera decesul, care să fie cauza morții! Corneliu Bichineț este înmărmurit de cele întâmplate, nu se aștepta la o asemenea nenorocire, mai ales că fiul lor, Cornel Bichineț jr. avea anunțată nunta pentru luna septembrie, la Iași! Anda și Corneliu Bichineț au doi copii, o fată (care este la Iași) și pe băiatul Cornel Bichineț jr., care locuiește la Bruxelles. Nimeni din familie nu se poate concentra și liniști, Anda fiind cea mai iubită dintre ei! ”Era ca orice femeie la aproape 57 de ani, tânără, puternică, harnică. În grădina sunt numai flori puse de ea. Nu a suferit de nicio boală. A avut o internare acum o lună să își pună măselele să nu meargă la nunta băiatului cum nu se cuvinte. Nu vreau să bănuiesc nimic. Dumnezeu ne-a luat-o și ne-a lăsat nenorociți pe toți”, a mai spus Coprneliu Bichineț, la televiziunea de știri. Dumnezeu să-i întărească familia și să o odihnească pe cea care a fost Anda Bichineț!

Mesaje de condoleanțe cu sutele pe pagina Andei și a lui Corneliu Bichineț!

„Pentru mine ați fost și veți rămâne un exemplu! Nici nu am cuvinte! Odihnă veșnică Anda Dăriescu Bichineț! O sa vă păstrez mereu în inima!” (Alexandra și Nicu)

„Draga și buna mea prietenă și colegă de aproape 3 decenii, Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, pe tine cea care ai fost fără de odihnă în a-ți iubi familia, în a te dedica profesiei și în a-ți bucura aproapele! Vei rămâne vie în amintirea mea ca ființa cea plină de frumos, de sensibilitate, de bunătate și de lumină! Dumnezeu să-i mângâie și să-i întărească pe toți ai tăi!” (Mioara)

„Am aflat o veste tristă și greu de crezut: a plecat la stele, mult prea devreme nașa mea, Anda Dăriescu Bichineț.Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace și lumină!” (Felicia)

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

    • Păi nu s-au vaccinat, dl Bichineț fiind antivaccinist. Ei n-au vrut să moară din cauza vaccinului, însă din ce știu părinții i-au murit de Covid nevaccinați și tot așa… Deci, mai terminați cu tâmpeniile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.