27.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Andra a înjurat un concurent la «Românii au talent» . Întrebarea indiscretă care «a aprins-o» pe solistă

A fost o seară plină de neprevăzut la „Românii au talent”. În ediția de vineri am asistat la un număr de magie ratat, care se putea încheia tragic, dar și la o premieră în ceea ce o privește pe Andra. Solista a tras o înjurătură zdravănă și a fost cenzurată, pe post. Totul a fost însă în spirit de glumă, iar momentul a fost savuros.

Andrian Buzgan are 18 ani, este din Chișinău și a venit la „Românii au talent” cu o bătută moldovenească, pe care a cântat-o impecabil. A fost jucăuș și cu versurile și a improvizat. „Ia, zi, Andra, adevărat câți flăcăi te-or sărutat?”, a sunat întrebarea lui Andrian, care a lovit-o în plin pe solista de la masa juriului. La finalul melodiei, l-au luat în primire și ceilalți jurați.

Andrian, să știi că pe alocuri am înțeles că vrei să discuți ceva cu Andra, dar ai băgat ramtam între… Ia, zi, Andră, câți flăcăi te-au sărutat și astea„, a pus paie pe foc și Bobonete, imediat după reprezentația lui Andrei.

Andra a avut o reacție la care nu se aștepta nimeni, dar care iată că s-a viralizat de aseară și până azi. „Păi asta am vrut să zic, dar suntem la televizor. Noi avem o vorbă. Ce te f… pe tine grija de cu câți m-am pupat eu? I-auzi, frate! Doar n-oi fi chiar așa proastă, numai cu Măruță să mă pup„, a izbucnit Andra, râzând în hohote…https://click.ro/primetime/video-andra-a-injurat-un-concurent-la-romanii-au-564297.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here