31.7 C
Vaslui
03-iul.-2022

Andreea Antonescu, despre experiența Survivor. Ce dezvăluiri intime a făcut vedeta

Andreea Antonescu a participat la Survivor România 2021. În competiție, vedeta a descoperit că este o persoană mai puternică și curajoasă decât credea. Pe parcursul emisiunii, Andreea a avut un conflict cu Zannidache și Sebastian Chitoșcă. După ce a fost eliminată din concurs, bruneta a dezvăluit că traseele sunt mult mai grele decât se vede la TV, iar competiția Survivor este 100% reală.

Deși eliminarea a întristat-o, bruneta s-a bucurat să se întoarcă la fiica și la familia sa. După întoarcerea din Republica Dominicană, vedeta și-a schimbat total stilul de viață. Astfel, aceasta a început să mănânce mai sănătos și să meargă la sală. Câștigătorul sezonului 2021 a fost Zannidache. În direct, acesta și-a exprimat opinia despre Andreea Antonescu, și nu a fost una tocmai bună.

Andreea Antonescu, dezvăluiri despre Survivor

În competiția Survivor, Andreea Antonescu a realizat cât este de curajoasă și de puternică. Vedeta a ales să participe la concurs deoarece a ajuns să nu mai aprecieze ceea ce are. În urma acestei competiții, cântăreața și-a dat seama cât de frumoasă este viața ei. Partea sa preferată din competiție au fost situațiile dificile, cu care nu se mai confruntase până atunci. Deși i-a fost destul de ușor să se întoarcă la viața normală, Andreea a sesizat schimbări ale organismului, ca reacție la înfometarea trăită în timpul competiției. Astfel, vedeta a început să meargă la sală și să trăiască o viață sănătoasă.  Totodată, Andreea Antonescu a mărturisit că tot ce se petrece în competiția Survivor este sută la sută real, iar traseele sunt mult mai grele decât se vede la televizor…https://www.bzi.ro/andreea-antonescu-despre-experienta-survivor-ce-dezvaluiri-intime-a-facut-vedeta-4322985?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here