1.3 C
Vaslui
04-feb.-2023

Andreea Bălan, ironizată de George Burcea și o prezentatoare tv

- Advertisement -

Andreea Bălan a ajuns ținta unei glume dintre o prezentatoare tv și George Burcea! Vă spunem imediat ce s-a întâmplat, pentru că ironia nu a putut trece neobservată, iar fanii de pe Instagram s-au sesizat.

George Burcea, ironie la adresa Andreei Bălan, pe Instagram!

O întâmplare haioasă a avut loc, zilele trecute, pe Instagram, unde George Burcea a fost tăguit într-o poză cu o prezentatoare tv. Moderatoarea era nimeni alta decât Andreea Bododel, devenită Andreea Bălan după căsătorie.

Și ca să fie treaba treabă, pusă pe șotii, ironii și amuzată de situație, prezentatoarea tv i-a dat tag, cum vă spuneam, lui George Burcea. Așadar, mare și frumos scria că actorul a luat parte la o emisiune lifestyle împreună cu Andreea Bălan, care chiar așa se numește moderatoarea, însă direcția numelui a fost căte celebra artistă, care se numește fix ca ea.

Gluma e glumă, dar fanii s-au sesizat și ne-au trimis pe adresa de pont@click.ro magnifica imagine postată de Andreea Bododel și repostată de George Burcea. Bineînțeles, în toată ecuația asta, emoticoanele de râs în hohote nu au lipsit, semn că cei doi chiar s-au distrat pe seama întâmplării…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/andreea-balan-ironizata-de-o-prezentatoare-tv-si-587343.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.