Andreea Bălan și-a speriat fanii. Detaliul șocant observat la poza cu fiica ei, în baie

Imagini postate de Andreea Bălan în mediul online, cu fiicele sale, în oglindă, au aprins controverse, dat fiind faptul că, la prima vedere, artista a părut dezbrăcată, iar fanii au fost uluiți.

Andreea Bălan și-a speriat fanii

Astfel, pe contul de Instagram, Andreea Bălan a dorit să le arate internauților că tocmai le-a făcut baie fetițelor sale, dar felul în care aceasta s-a expus a stârnit multe controverse. De ce? Deoarece în acele imagini, Andreea Bălan părea că ar fi dezbrăcată. Însă, la un studiu mai atent, se poate observa că Andreea Bălan purta lejnerie intimă de culoare bej, creându-se o iluzie optică ca și când ar fi fost dezbrăcată. Însă internauții s-au liniștit când și-au dat seama că aceasta purta lenjerie intimă, deși, probabil, mai sunt unii care au semne de întrebare.

În viața personală, Andreea Bălan trăiește o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Deși aceasta a spus că întrea ea și el totul este perfect, potrivit cancan.ro, au existat recent și momente tensionate. Aparent, jurata emisiunii ”Te cunosc de undeva” și Tiberiu Argint au avut parte și de câteva momente de dispute, într-un mall din București. Potrivit surselor cancan, ”strictețe” de care ar fi dat dovadă bărbatul în relația cu vedeta și cu fiicele sale ar fi motivul disputelor, fapt pentru care aceasta l-a fi pus la punct rapid pe Tiberiu Argint. Recent, Andreea Bălan a spus că este ăntr-o perioadă fericită a vieții ei. …https://www.bzi.ro/andreea-balan-si-a-speriat-fanii-detaliul-socant-observat-la-poza-cu-fiica-ei-in-baie-4140495?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ