24 C
Vaslui
04-iul.-2022

Andreea Bănică, hărțuită sexual de 2 ori în liceu. „Aveam o fustă lungă, până la glezne”

Andreea Bănică a făcut mărturisiri tulburătoare din perioada liceului. Vedeta a recunoscut în timpul unei emisiuni că a fost hărțuită sexual de două ori în tinerețe.

Invitată în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Andreea Bănică a deschis un capitol trist din viața ei. Vedeta a relatat două situații tensionate din vremea când mergea la liceu.

Primul moment în care Andreea Bănică a fost hărțuită sexual. „Tremuram din toate încheieturile”

Fosta solistă din trupele Exotic și Blondy a povestit că a fost hărțuită sexual de două ori. Prima dată s-a întâmplat cu un profesor de meditații și „a fost un episod foarte urât”. Acesta a încercat s-o sărute.

„M-am speriat foarte tare și în momentul acela, am cerut să merg la baie. Tremuram din toate încheieturile. Nu mai puteam să mă adun. (…) Mică, necoaptă la minte, nu știam nici cum să procedez, dar mi-am pus tot felul de întrebări.

Profesorul a văzut că m-am pierdut cu firea și că nu mai poate să facă nimic cu mine. Mi-a dat voie să plec. Eu, așa cum învățasem de la părinții mei, eram un copil supus, cu rușine”, a povestit Andreea Bănică…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/andreea-banica-dezvaluiri-tulburatoare-a-fost-637649.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here