Andreea Berecleanu câștigă procesul cu fostul soț. Ce i-a convins pe magistrați

Andreea Berecleanu a câștigat procesul cu fostul soț. Cei doi au divorțat în urmă cu șapte ani și nici până acum nu și-au încheiat socotelile. În tot acest timp, foștii soți au avut mai multe dispute în instanță.

Andreea Berecleanu câștigă procesul cu fostul soț

În cel mai recent proces, actualul consul general în Africa de Sud a cerut ca fosta știristă de la Antenă să răspundă patrimonial pentru insolvența companiei care le-a aparținut.

Potrivit cancan.ro, în urmă cu doar câteva zile, judecătorii de la Tribunalul București au dat verdictul în procesul intentat de Andrei Zaharescu. Magistrații au respins acțiunea depusă de consul considerând că faptele s-au prescris.

”Admite excepţia prescripţiei, invocată de pârâtă. Respinge acţiunea ca fiind prescris dreptul material la acţiune. Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Tribunalul Bucureşti secţia a VII-a civilă. Pronunţată azi 04.11.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia judecătorilor de la Tribunalul București. … https://redactia.ro/andreea-berecleanu-castiga-procesul-cu-fostul-sot-ce-i-a-convins-pe-magistrati-74229?utm_source=marfeel_push&utm_medium=pusharticol&utm_campaign=articol&utm_term=articolpush&utm_content=pusharticol
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ