spot_img
17.9 C
Vaslui
22-iun.-2024
spot_img

Andreea Marin recunoaște că a vrut să se sinucidă: „Vrei să pui capăt acelei suferinţe”

- Advertisement -

Andreea Marin a recunoscut într-un moment de sinceritate că a vrut să se sinucidă din cauza depresiei de care a suferit într-un anumit moment al vieții ei.

Andreea Marin este în prezent o femeie fericită și împlinită pe toate planurile. Prezentatoarea se află într-o relație armonioasă, de patru ani de zile, cu Adrian Brâncoveanu.

Totuși a existat în viața vedetei o perioadă extrem de dificilă în care a fost sever afectată de depresie.

Andreea Marin a vorbit în urmă cu ceva timp despre această perioadă din viața ei. Vedeta a declarat că totul s-a datorat unui medicament pentru pierdere în greutate, luat fără indicația unui specialist. Unul dintre efectele secundare al acestui supliment alimentar a fost despresia.

„A fost o depresie care da, m-a dus chiar în pragul suicidului. Au fost luni de zile şi a fost cumplit. A fost un efect secundar al unui medicament luat fără indicație, de fapt era un supliment, nici măcar un medicament, găsit pe internet. Era un supliment 100% natural dedicat pierderii în greutate. Am luat acea băutură şi am avut chiar eu parte de efecte secundare. Un efect secundar a fost o afecţiune pe care nu am putut-o vindeca decât luând nişte pastile, era o acnee foarte puternică.” relata Andreea Marin. ….https://www.romaniatv.net/andreea-marin-recunoaste-ca-a-vrut-sa-se-sinucida-vrei-sa-pui-capat-acelei-suferinte_5753328.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.