Andreea Răducan pe post de Moș Crăciun la centrele sociale din cadrul DAGSPC – zona Bârlad (FOTO)

DE CRĂCIUN… Asociația Andreea Răducan, în parteneriat cu echipa Fabrica de Daruri , cu susținerea Reserved și Țiriac Auto, au oferit pe 21 decembrie, daruri de sărbători copiilor mai puțin norocoși și bătrânilor din centrele speciale de îngrijire din Bârlad. Asociația Andreea Răducan organizează și contribuie la acțiunile de susținere și de ajutorare a copiilor, implicându-se în mod direct în asigurarea necesităților acestora.

Peste 125 de copii din Centrele: “Complexul de Servicii Comunitare Neculai Roșca Codreanu”, „Complexul de Servicii Comunitare Nr. 2” și „Complexul de Servicii Comunitare pentru Persoane cu Dizabilități” din Bârlad și 48 de persoane vârstnice de la „Centrul de Îngrijire și Asistență Bogești” au primit daruri constând în alimente, dulciuri, jucării, îmbrăcăminte, încălțăminte și produse de igienă și îngrijire. Acțiunea s-a desfășurat luni, 21 decembrie, în Bârlad.

“Îmi place să fac lucruri frumoase pentru ceilalți. Asta mă încarcă cu o mulțumire care îmi aduce multă bucurie. Același sentiment îl am și când văd alți oameni care fac lucruri bune pentru semenii lor. Știu că atenția și darurile nu trebuie oferite doar în preajma sărbătorilor. Însă așa cum fiecare dintre noi ne bucurăm pentru orice cadou primit în această perioada, sunt convinsă că același sentiment îl au și cei către care ne-am îndreptat cu daruri acum. Sunt recunoscătoare echipei mele din Asociația Andreea Răducan și împreună mulțumim celor care ne sprijină: Fabrica de Daruri, Reserved și Țiriac Auto, pentru a oferi bucurie celor mai puțin norocoși”, a declarat Andreea Răducan.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ