spot_img
spot_imgspot_img
16.3 C
Vaslui
28-mai-2024

Andreea Tonciu a fost operată de urgență! Cum se simte vedeta

- Advertisement -

Andreea Tonciu nu a mai fost deloc activă pe rețelele de socializare, iar asta datorită faptului că bruneta a fost operată de urgență. Totul s-a întâmplat după ce s-a confruntat cu o problemă în zona ochilor. O banală excrescență pe piele s-a dovedit a fi un chist epidermoid

Vedeta a mărturisit că avea o formațiune în zona ochiului, care semăna cu un coș. Când Andreea a fost la pensat, cosmeticiana ar fi umblat în regiunea afectată, iar la scurt timp fosta asistentă TV a constat că o parte din chip i s-a umflat.

,,Am avut în jurul ochiului ca o cărniță crescută, nu știu ce era concret. Era exact cum se termină ochiul, n-am umblat la ea, iar înainte să plec la mare, acum două săptămâni, m-am dus la mine în cartier să mă pensez la cosmeticiana care mă pensează și a umblat la el. Atât a fost! L-a declanșat și a crescut atât de mare, mi s-a umflat ochiul și dedesubt și pleoapa, zici că eram bătută”, a declarat Andreea Tonciu pentru Spynews.ro.

Când a observat că situația s-a înrăutățit, iar pielea îi este din ce în ce mai afectată, Andreea s-a dus la dermatolog. Acesta a informat-o că era vorba despre un chist epidermoid.

Andreea Tonciu a primit tratament, însă nu a fost suficient și a fost nevoită să se opereze de urgență…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/andreea-tonciu-operata-urgenta-2203587.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.