29.4 C
Vaslui
16-aug.-2022

Andrei Zaharia, condus pe ultimul drum. “Corul îngerilor a început să cânte pentru tine în zi de mare sărbătoare”

- Advertisement -
DOLIU… Sluba de înmormântare a tânărului a avut loc la Biserica “Sf. Nicolae” din Vaslui.

DURERE… Andrei Zaharia, tânărul de 35 ani care a decedat la mai puțin 48 ore de la rapel, a fost înmormântat ieri, în zi de mare sărbătoare: Buna Vestire. Acesta a fost condus pe ultimul drum de rude, prieteni, cunoștințe și oameni care, deși nu l-au cunoscut, au fost emoționați de povestea sa.Printre cei prezenți la înmormântare s-a numărat și cunoscuta solistă de muzică ușoară Nico, prietenă bună cu artistul vasluian Romeo Zaharia și colegi la Teatrul “Toma Caragiu” Ploiești. De asemenea, mulți alți artiști celebri, precum Luminița Anghel și Cezar Ouatu, i-au transmis acestuia mesaje de condoleanțe. “Of Doamne, ce tragedie! Putere să treceți prin acest necaz!”, i-a transmis și interpretul de muzică populară Gelu Voicu.

Andrei Zaharia

Plecat mult prea devreme la cele veșnice, Andrei va rămâne mereu în memoria celor care l-au cunoscut ca un om liniștit, sufletist și altruist. În ciuda problemelor de sănătate cu care se confrunta, se simțea un om împlinit, în vară urma să sărbătorească doi ani de căsnicie. “Andrei și-a dus cu demnitate problemele de sănătate. Deși era dependent de dializă, niciodată nu se plângea de dureri sau de suferințele îndurate. Era liniștit și avea un suflet extraordinar. Era blând, calm, mereu atent cu cei din jur, respectuos și săritor. Pe toată lumea ajuta, așa cum putea. Era cuminte și modest. Se căstorise, era extrem de fericit și ultimii ani și i-a trăit cu bucurie, era împlinit. Suntem în stare de șoc, nu era încă timpul să plece”, ne-a declarat un cunoscut al tânărului.

“O să-mi lipsească veselia, umorul, vivacitatea și spiritul tău de a ajuta pe oricine”

În mediul online, zeci de cunoscuți de-ai tânărului au publicat mesaje de adio. Iată câteva dintre acestea: “Doamne, nu îmi vine să cred! E un șoc! Dumnezeu să îl ierte și multă putere familiei îndurerate. Ne vom aduce mereu aminte de el, așa cum era, plin de viață!”; “Regrete eterne,om bun! Nu mi-a venit să cred și nici acum nu îmi vine încă să cred asta.Dumnezeu să te ierte și să te odihneasca în pace, să vegheze asupra ta acolo,Sus, mereu. Mai aveai multe de realizat și o viață înainte, dar Dumnezeu a ales sa te ia la El mai devreme. Fără cuvinte! Sincere condoleanțe familiei și putere să treacă peste acest necaz”; “Corul îngerilor a început să cânte pentru tine în zi de mare sărbătoare. Pleci, dragul meu prieten… Dumnezeu să te odihnească în pace! Amin!”; “Dumnezeu să te ierte, Andrei nu pot să cred că nu mai ești. Drum lin către îngeri și multă putere familiei. Îți vom simți lipsa!”; “Drum lin până la stele. Chiar dacă ai avut o viata grea trăind doar prin spitale și pe salvare ca și soțul meu,<copilul>, drumul tău s-a oprit mult prea dreveme, dar nu noi alegem cât să trăim, asta e voința Domnului. O să-mi lipsească să-ți răspund la telefon, veselia, umorul, vivacitatea și spiritul tău de a ajuta pe oricine. Dumnezeu să te ierte”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.