Angajãri pe bandã rulantã la buget: îngrijitori, soferi, paznici si consilieri

OPORTUNITATE… Vasluienii care îsi cautã un loc de muncã au sansa de a se angaja la buget, pe perioadã nedeterminatã si salarii bunicele. Mai multe institutii din judet au scos la concurs posturi pentru diferite niveluri de studii si experientã. Primãria Negresti, spre exemplu, are nevoie de un sofer si un consilier debutant, adicã fãrã vechime în specialitatea studiilor. Pentru postul de sofer, sunt suficient studiile generale sau medii, însã este nevoie de vechime în muncã de minimum cinci ani, atestat profesional pentru masini si utilaje terasamente si permis de conducere categoria C. Primãria comunei Fãlciu are nevoie, la rândul ei, de un conducãtor de autospecialã pentru Serviciul Voluntar Situatii de Urgentã Fãlciu.

Cele mai multe posturi sunt, însã, de îngrijitori în cadrul unitãtilor de învãtãmânt din judet. Iatã lista scolilor care angajeazã persoane pentru acest post: Liceul Pedagogic din Bârlad, Scoala Gimnazialã “Manolache Costache Epureanu”, Scoala “Mihail Sadoveanu” Husi, Scoala “Grigore T. Popa” Dãnesti, Liceul “Stefan Procopiu”, Liceul “Al. I. Cuza” Bârlad, Liceul “Ion Mincu” Vaslui si Scoala “Stefan cel Mare” Vaslui. Conditiile specifice necesare pentru a ocupa un astfel de post sunt, însã, diferite de la o unitate de învãtãmânt la alta. Dacã pentru cele douã posturi de îngrijitor de la “Manolache Costache Epureanu” nu e nevoie de vechime în muncã, pentru cel de la Scoala “Mihail Sadoveanu” Husi, candidatiii trebuie sã aibã minimum 24 de luni vechime în muncã. De asemenea, trebuie sã aibã minimum opt clase, dar si “disponibilitate la lucru conform programului si ori de câte ori este nevoie, abilitãti de lucru în echipã si afectivitate fatã de copii”.

Post liber de supraveghetor noapte la Husi, iar de muzeograf la Bârlad

Colegiul Agricol “Dimitrie Cantemir” Husi are nevoie de un supraveghetor de noapte. Postul este pe perioadã nedeterminatã, iar candidatii trebuie sã aibã cel putin studii medii si minimum doi ani vechime în muncã. Dosarele pot fi depuse la sediul institutiei pânã pe 10 noiembrie, ora 12:00, urmând ca proba scrisã sã aibã loc pe 19 noiembrie, iar interviul, pe 23 noiembrie. Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad are nevoie de un îngrijitor, precum si de un muzeograf cu studii superioare, grad II. Candidatii pentru cel de-al doilea post trebuie sã fie absolventi de studii superioare de specialitate în domeniul istoriei, finalizate cu diplomã de absolvire si sã aibã minimum sase luni vechime în specialitatea studiilor/muncii. Data limitã de depunere a dosarelor este 11 noiembrie, proba scrisã fiind programatã pe 18 noiembrie, iar interviul, pe 20 noiembrie.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ