spot_imgspot_img
16.7 C
Vaslui
26-sept.-2023

Angajat CFR, cercetat disciplinar după ce a dezvăluit că şefii de tren dorm pe bancă în gară. „Alte funcții freacă duda!”

- Advertisement -

Angajatul CFR care a reclamat condiţiile în care şefii de tren sunt nevoiţi să se odihnească pe bancă în gara din Deta a dezvăluit că orele lucrate i-au fost trecute ca ore de pază, plătite fără sporuri, după ieşirea sa publică.

Marius Bercheșan, un angajat CFR, a sesizat faptul că şefii de tren sunt nevoiţi să doarmă pe bancă în staţia Deta din judeţul Mureş. Motivul: dormitorul destinat angajaților și amenajat în incinta gării a fost închis.

După ce a făcut publice fotografiile, bărbatul a anunţat că este cercetat disciplinar pe motiv că a refuzat să doarmă pe bancă, în gară, şi a luat o nouă tură.

„Bună ziua de la Deda!!! Cred că toţi cei care m-aţi susţinut şi încurajat în legătură cu postarea din staţia Deda muriţi de curiozitate să aflaţi ce s-a întâmplat în urma sesizării făcute : din nou mi-au fost tăiate orele de serviciu şi trecute la pază după cum se poate observa şi in evidenţa activităţii lunare!”, a scris sâmbătă, pe Facebook, angajatul CFR care a sesizat condiţiile în care personalul care deserveşte garniturile feroviare este nevoit să petreacă timpul în staţia Deda, conform News.ro.

Marius Bercheşan a explicat că el este, practic, penalizat, după ce orele lucrate au fost trecute ca ore de pază. În plus, şeful de tren susţine că el nu este paznic. …https://www.romaniatv.net/angajat-cfr-cercetat-disciplinar-dupa-ce-a-dezvaluit-ca-sefii-de-tren-dorm-pe-banca-in-gara-alte-functii-freaca-duda_5719753.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.