spot_img
21.8 C
Vaslui
15-iun.-2024
spot_img

Angajații Agenției pentru Protecția Mediului Vaslui, în protest. Cer echitate salarială

- Advertisement -

NEMULȚUMIRI… Angajații Agenției pentru Protecția Mediului Vaslui (APM) au declanșat astăzi, în intervalul orar 10:30-12:30, un protest spontan pentru obținerea egalizării salariale. „Nu se cer majorări de salarii, nu se face grevă, se solicită doar îndreptarea omiterii acestei categorii de funcționari publici din prevederile OUG nr. 128/2023”, au transmis angajații APM Vaslui.

De asemenea, aceștia au precizat că „pe durata protestului nu se preiau documentații. Transmitem operatorilor economici solicitarea de a înțelege demersul legitim al salariaților. De reacția rapidă a forurilor decizionale depinde durata protestului, acesta suspendându-se de îndată ce se va publica în Monitorul Oficial actul normativ care elimină discriminarea salarială”, se arată în comunicatul de presă al angajațiilor APM Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

  1. Doamne, când privești în ochi oamenii ăștia, nu par a fi de la mediu, mai bine extratereștrii, ăștia par debusolați, veniți cu pluta, oameni care n-au nicio treabă cu mediu, doar cu scandalul sunt buni! Să te ferească Dumnezeu! Vorba cuiva, antevorbitor, la ăștia le este și frică să iasă din birou! Saracii sunt de plâns cu mașinile pe care le au! Mie mi-ar fi rușine, lor nu!

  2. Există așa ceva în Vaslui?! Protecția Mediului? Să mă bată Dumnezeu dacă știam ca există o astfel de instituție în Vaslui.

  3. Ce? Cum? Cand? Am trecut ieri din intamplare prin parcarea unui salon de nunti, 5 masini care adunate costau 1 milion de euro. Si masinile erau a unor bugetari fiind nunta cu specific

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.