Angajaţii DGASPC Iaşi au rămas fără salarii! Ion Florin, directorul general: „Nu sunt bani!”

Zeci de angajaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi sunt nemulţumiţi când li s-a anunţat vineri, 11 decembrie 2020 că nu-şi primesc salariile ce trebuiau primite mâine, 12 decembrie 2020, însă fiind final de săptămână urmau să fie primite în cursul zilei de astăzi.

Lucrătorii din linia întâi în lupta cu coronavirusul au primit un document de la Florin Ion, director general DGSAPC Iași prin care li se aducea la cunoștință că „s-ar putea ca pe 18 să le dea salariile”, însă nici atunci nu se ştie că nu sunt fonduri.
„Nu mai sunt bani. Vom rezolva până la finalul săptămânii viitoare. Săptămâna viitoare va fi o şedinţă de Consiliu Județean unde se va propune o rectificare bugetară. Este o întârziere de doar câteva zile”, a declarat Florin Ion, directorul DGASPC Iaşi.

Asistenții maternali și personalul din centrele rezidențiale DGASPC Iași au primit doar jumătate din norma de hrană

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași a epuizat sumele din buget necesare pentru acordarea salariilor angajaților, aferente lunii noiembrie 2020. Atât condițiile de lucru din centrele rezidențiale, cât și salariile primite stârnesc zeci de plângeri, iar recent angajații au fost informați că primesc doar 50 la sută din norma de hrană. …https://www.bzi.ro/angajatii-dgaspc-iasi-au-ramas-fara-salarii-ion-florin-directorul-general-nu-sunt-bani-4087771?utm_source=website&utm_medium=breaking
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ