spot_img
17.4 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

Angajații din Finanțe renunță la proteste. Ce promisiuni au obținut după trei ore de negocieri cu Marcel Boloș

- Advertisement -

Protestele spontane ale angajaților din finațele publice au continuat și vineri în mai multe localități din țară, salariații împotrivindu-se măsurilor de reducere a cheltuielilor anunțate de guvern. Peste 18.000 de salariați au întrerupt lucrul, potrivit federației Sed Lex. Liderii de sindicate avertizează că oamenii sunt dispuși să meargă până la capăt cu protestele. După discuțiile cu ministrul Marcel Boloș, liderii de sindicat au anunțat că renunță, temporar, la proteste, după ce au reușit să obțină cinci promisiuni de la guvernanți. Angajații din Finanțe, care au protestat, vineri, pentru a doua zi la rând, au obținut promisiunea guvernanților că nu vor fi făcute disponibilizări în instituțiile din subordinea Ministerului Finanțelor. Sindicaliștii au primit un termen până la care va fi elaborat un act normativ prin care se vor egaliza salariile la nivelul maxim în plată în cadrul sistemului fiscal, luând în calcul hotărârile judecătorești.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/protestele-angajatilor-din-finante-continua-si-azi-bolos-o-noua-intalnire-cu-liderii-de-sindicate-2460947

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Pai nu va e rusine “ bugetarilor”???
    Dupa ce ca stati ca niste NESIMTITI cu salarii mari, mai faceti si scandal cand va pune la treaba!!
    Daca esti bun, mars la privat si Nu mai plange!!!
    PUTORILOR!!!!

  2. Cu toate ca ii uram pe acești bugetari , dar stai asa un pic și te gândești nu oare asa ar fi normal sa fie și în privat ?!?! Sa lucram 8 ore pe zi de luni pana vineri sa avem salarii de peste 1000 de euro cel mai mic salariu sa avem beneficii vauchere de vacanta libere legale concediu plata orelor suplimentare etc etc ?!?! Pe noi cei din privat cine ne apară?!?! E normal sa muncești la patron ca sclavii pe 3 000 lei brut pe luna 12 ore pe zi inclusiv sâmbătă?! Sa nu ai concediu libere legale sa nu ai nici un drept ?!?! Patronul meu sa aibă jepanele de sute de mii de euro bucata sa trăiască în lux opulenta extravagante concedii mai tot timpul sa le dea la ai sai copii sa spargă în club cazinouri milioane de lei bani care ii primesc eu tot anul . Mediul privat evazionist se plânge de lipsa forței de muncă dar nu spun și motivele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.