Angajații din învățământ și sistemul medical sunt cei mai afectați de înghețarea salariului. Se anunță proteste

Angajații din învățământ și sistemul medical, cei mai afectați de înghețarea salariului. Guvernul condus de Florin Cîțu a anunțat că salariile bugetarilor din România vor fi înghețate, cel puțin în primele luni ale anului 2021. 

Angajații din învățământ și sistemul medical sunt cei mai afectați de înghețarea salariului. În ultimii șase ani, salariile medicilor s-au dublat, în timp ce salariile profesorilor au crescut cu peste 120%. Ordonanța de Urgență nu a primit până în prezent un aviz de la Consiliul Legislativ.

Simion Căncescu, președintele FSLI, susține că profesorii au mai fost faultați în luna septembrie, când aceștia ar trebui să primească o mărire de 300 de lei net. ”Noi am fost faultați o dată, în septembrie, cei din învățământ. Cadrele didactice ar fi trebui să ia o mărire de 300 de lei net” , susține acesta.

Angajații din învățământ și sistemul medical, cei mai afectați de înghețarea salariului. De asemenea, și cadrele medicale se simt uitate de guvern. Iulian Pope de la SANITAS i-a adresat o scrisoare lui Ludovic Orban, deoarece acesta a făcut promisiuni cu privire la mărirea salariilor. … https://www.romaniatv.net/angajatii-din-invatamant-si-sistemul-medical-sunt-cei-mai-afectati-de-inghetarea-salariului-se-anunta-proteste_5148483.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ