spot_imgspot_img
22.4 C
Vaslui
15-apr.-2024

Angajații din județul Vaslui vor avea salarii mici și în următorii trei ani

- Advertisement -

ESTIMĂRI… Comisia Națională de Strategie și Prognoză a publicat în luna ianuarie 2024 ”Proiecția principalilor indicatori economico-sociali în profil teritorial 2023 – 2027”. Potrivit acestor date, la sfârșitul acestui an, pentru județul Vaslui, cîștigul salarial mediu net este prognozat la suma de 3.627 de lei/salariat, în continuare, printre cele mai mici din țară. În anul 2027, în județul nostru este previzionat un cîștig mediu net de 4.380 de lei/salariat. Peste trei ani, în Regiunea de Nord-Est, alături de Vaslui, cele mai mici salarii vor fi în Botoșani (4.387 de lei/salariat), iar cele mai mari sunt prognozate în județul Iași (5.975 de lei/salariat). Anul trecut, la nivel național, cele mai mari creșteri salariale au fost înregistrate de județele cu salarii mici. Potrivit datelor statistice, majorările salariale au fost cuprinse între 20% – 26% pentru a reuși să țină pasul cu evoluția salariilor de la nivel național.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

  1. Pentru român,nu găsesc 4000 de lei pe lună, in schimb, chetuie 6-7 mii cu străini, numai ca să își bată joc de noi. Macar 4000 de lei să aibă un salariat, nu ar mai pleca nimeni, dar cum să trăiască bugetarii și marii patroni, ca boierii😡

    • Da normal, da patronii evazionisti cum sa mai trăiască în opulenta extravagante arogante bășini nesimțire, plozii lor ce mai sparg în cluburi , bolizi de sute de mii de euro bucata cu ce își iau?!? Amantele vacante exotice bijuterii etc etc cu ce bani cumetre dacă plătesc angajații decent ?!?!?!

  2. După care se prefac mirați de ce pleacă populatia, si de parca nu e destul la ce au ajuns romanii din cauza lor, se apuca sa mai toace si niște bani, sa facă proiecte, ca de aia pleca romanul, nu are destule proiecte :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.