Angajaţii Facebook au început cel mai mare protest public din istoria companiei. Ei cred că Zuckerberg e “de partea greşită a istoriei”

Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, refuză să schimbe poziția companiei de a lăsa pe platforma de socializare o postare a președintelui american Donald Trump care a fost criticată pentru “glorificarea violenței”.

Utilizatorii platformei de socializare, Faceook, s-au revoltat în urma refuzului companiei de a lua măsuri împotriva unei postări a președintelui american în care acesta afirma “când începe jaful, încep focurile de armă”, o expresie atribuită în mod faimos lui Walter Headley, un șef al poliției din Miami în anii ’60, recunoscut pentru politicile sale dure în cartierele afro-americane.

Trump a postat acelaţi lucru şi pe Twitter, iar aceştia au considerat imediat o instigare la rasism şi la violenţă şi i-au sters mesajul, însă Mark Zuckerberg a afirmat că aceasta nu încalcă regulile Facebook.

Într-o ședință de marți cu angajații, Mark Zuckerberg a rămas ferm pe poziţii şi a declarat că nu îşi va schimba politica pentru această postare. Angajații companiei au răspuns cu cel mai mare protest public din istoria de 16 ani a Facebook, mulți folosindu-se de Twitter pentru a-și exprima nemulțumirea cu privire la decizie și 400 participând la o grevă virtuală luni, potrivit The Verge.

Cel puțin un angajat și-a anunțat public demisia în semn de protest, acuzând compania că este “de partea greșită a istoriei”. …https://www.romaniatv.net/angajatii-facebook-au-inceput-cel-mai-mare-protest-public-din-istoria-companiei–ei-cred-ca-zuckerberg-e-de-partea-gresita-a-istoriei_524371.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ