Angajații Primăriei Bacău, puși să facă un raport detaliat cu activitățile zilnice din ultimele 2 luni și să precizeze cum au ajuns pe funcții

Lucian Stanciu-Viziteu a transmis tuturor direcțiilor și instituțiilor subordonate Primăriei Bacău o hârtie prin care solicită un raport de activitate detaliat pentru fiecare angajat. De asemenea, primarul solicită și un CV pentru fiecare persoană în parte și vrea să știe modul în care aceasta a ajuns pe funcție, fie că este vorba despre concurs sau transfer.

În solicitarea transmisă de primarul Viziteu se menționează că toate datele sunt necesare pentru întocmirea unei noi organigrame a instituției. Solicitarea este însă puțin ciudată, având în vedere că se cere un raport detaliat pe zile, în ultimele două luni.

„Vă rugăm ca fiecare angjat din aparatul de specialitate al primarului, precum și din instituțiile subordonate să întocmească un raport în care să prezinte în mod clar și concret atribuțiile îndeplinite în ultimele 6 luni, cu detalierea pe ultimele 60 de zile a concretizării atribuțiilor cuprinse în fișa posturilor și specificarea în mod concret a activităților și documentelor întocmite și emise în această perioadă”, se arată în hârtia transmisă de edil.

Angajații au primit și un model de raport, la care trebuie să anexeze un CV și să precizeze modul „de accedere pe funcție în primărie”.

Primarul Viziteu a precizat de curând că urmărește eficientizarea la nivelul instituției, având în vedere că 80% din fondurile primăriei se duc pe salarii și doar 20% pe investiții. Însă, deocamdată, potrivit responsabilului de relația cu presa al primăriei, Ionuț Avram, nu ar fi vorba despre vreo „epurare”.  … https://zdbc.ro/angajatii-primariei-bacau-pusi-sa-faca-un-raport-detaliat-cu-activitatile-zilnice-din-ultimele-2-luni-si-sa-precizeze-cum-au-ajuns-pe-functii/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ